Sale -20%
Zilveren maansteen hanger lotus
Sale -20%
Zilveren oorbellen Maansteen Nimra
Sale -20%
Zilveren oorknopjes Maansteen Joia
Sale -20%
Maansteen armband Sierra
€50,36
€62,95
Sale -20%
Zilveren oorbellen Maansteen Avin
Sale -20%
Zilveren hanger maansteen Janina
Sale -20%
Zilveren Maansteen ring Jessy
Sale -20%
Zilveren Maansteen ring Yndah
Sale -20%
Maansteen oorknopjes Jula
€27,96
€34,95
Sale -20%
Maansteen oorbellen Meggy
€30,36
€37,95
Sale -20%
Maansteen oorbellen Maerle
Sale -20%
Maansteen oorbellen Marith
Sale -20%
Maansteen oorbellen Mae
€47,96
€59,95
Sale -20%
Maansteen oorbellen Milou
€30,36
€37,95
Sale -20%
Zilveren ring Maansteen Mini
Sale -20%
Maansteen armband Risha
€119,96
€149,95
Sale -20%
Maansteen hanger Loiza
€59,96
€74,95
Sale -20%
Ruwe Maansteen hanger Eloise
Sale -20%
Zilveren ring Maansteen Uma
Sale -20%
Zilveren ring Maansteen Satya
Sale -20%
Zilveren Maansteen oorbellen Karla
Sale -20%
Zilveren Maansteen ring Karla
Sale -20%
Zilveren medaillon Maansteen
Sale -20%
Zilveren Maansteen ring MiloMoonstone collectie

Zoek je prachtige zilveren sieraden met Maansteen? Shop dan hier de Moonstone collectie van Leelavadee Jewelry. Een zeer ruime collectie van prachtige handgemaakte sieraden van 925 zilver ingelegd met Maansteen.

Maansteen sieraden van Leelavadee Jewelry

Houd je van sieraden met edelsteen? Dan passen deze Maansteen sieraden zeker bij je. De Maansteen is een natuursteen met een satijnachtige glans die afhankelijk van de lichtinval wit, grijs maar ook blauw kleurt. De Moonstone is een edelsteen met een heel zachte uitstraling. De maansteen is een echte vrouwensteen die jouw vrouwelijke eigenschappen versterkt. Bij Leelavadee Jewelry zijn we dol op deze natuursteen en daarom vind je bij ons een enorm assortiment maansteen sieraden. Onze collectie bestaat o.a. uit:

Maansteen sieraden collectie

Werking Maansteen

Niet alleen zie je er super mooi en verzorgd uit met sieraden gemaakt van Moonstone, de natuursteen heeft ook nog een sterke connectie met jouw vrouwelijke energie, daarnaast versterkt het je intuïtie en heeft een een kalmerende werking op je gevoelsleven. Zo sla je dus twee vliegen in één klap, je ziet er hip en trendy uit en je voelt je er ook nog eens beter door. Wie wil zo'n prachtige steen nou niet dragen?!

Moonstone sieraden kopen bij Leelavadee Jewelry?

Voor veel vrouwen is de Moonstone, zoals maansteen ook vaak wordt genoemd, de favoriete natuursteen. Dit komt natuurlijk omdat deze steen prachtig staat in combinatie met zilver. De steen heeft een klassiek maar toch ook modern uiterlijk afhankelijk van de zetting van de steen. Bij Leelavadee kun je te kust en te keur als het gaat om maansteen sieraden. Of het nou gaat om hippe oorbellen of een ring met lekkere grote steen bij ons vind je het allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Maansteen sieraden koop je dus bij Leelavadee Jewelry, altijd mooi verpakt in een sieradendoosje en altijd super snel in huis. Wanneer je bestelling voor 16.00u bij ons binnen is dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog meegaat met PostNL. Zo heb jij je maansteen sieraden lekker snel in huis.