Bestsellers
Labradoriet hanger Tarra
Zilveren Labradoriet hanger Soeai
Zilveren hanger Labradoriet Star
Zilveren Labradoriet hanger  Amari
Labradoriet hanger Zeka
Labradoriet hanger Zira
Hanger Labradoriet Zayna
Labradoriet hanger Xiarie
Zilveren hanger Labradoriet  LimaLabradoriet hanger zilver kopen?

De mooiste Labradoriet hanger zilver shop je bij Leelavadee Jewelry. Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende labradoriet hangers van zilver. Zowel groot als klein formaat labradoriet hanger zilver zijn in ruime mate aanwezig. Een labradoriet hanger kopen doe je dan ook eenvoudig en snel bij Leelavadee.nl.

Labradoriet hanger zilver van Leelavadee Jewelry

Lekker veel keus en heel veel edelsteen sieraden dat is het motto van Leelavadee. Dat geldt dus ook als het om een labradoriet hanger kopen gaat. Onderstaand een greep uit onze hangers met labradoriet:

  • zilveren labradoriet hanger ovaal
  • labradoriet hanger groot
  • zilveren hanger met labradoriet & Robijn
  • zilveren hanger labradoriet Star
  • zilveren hanger labradoriet Tarra

Labradoriet hanger zilver

Labradoriet hanger kopen?

Een zilveren hanger Labradoriet kopen doe je eenvoudige en snel bij Leelavadee Jewelry. Je kiest de hanger zilver van jouw keuze, shopt er eventueel nog een van onze zilveren kettingen bij en klaar ben je! Wij zorgen er dan voor dat jouw labradoriet hanger zilver, mooi verpakt, zo snel mogelijk wordt verzonden. Bestel je op werkdagen voor 16.00u dan gaat je pakketje dezelfde dag de deur nog uit. Grote kans dat je bestelling dan de volgende dag al wordt geleverd door PostNL. Wil je dus een labradoriet hanger kopen kies dan zeker voor Leelavadee. Ben je toch niet helemaal tevreden? Bij Leelavadee Jewelry doen we niet moeilijk over retourneren. Bij ons heb je 100% happy garantie.

Fairtrade Labradoriet hanger van Leelavadee.nl

Goed te weten is dat wij van Leelavdee Jewelry al onze sieraden zelf fairtrade inkopen. Wij weten dus precies waar jouw hanger vandaan komt en zorgen zo voor eerlijke handel. Wij hebben direct contact met onze leveranciers en betalen een eerlijke prijs voor het door hun gemaakte handwerk. Bij Leelavadee dus geen fabriekswerk maar uitsluitend handgemaakte sieraden en dus ook handgemaakte labradoriet hangers.

Labradoriet hanger zilver combineren

Wil jij je pas aangeschafte hanger combineren met andere sieraden? Nou dan ben je bij Leelavadee helemaal aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een enorm assortiment labaradoriet sieraden. Bij ons vind je de mooiste Labradoriet ringen in klein en groot formaat. Maar ook labradoriet armbandjes, oorbellen en oorknopjes zijn ruim aanwezig. Wil je alles zien? Kijk dan maar eens in onze categorie Labradoriet sieraden, daar vind zeker iets om jouw set compleet te maken.