Oorbellen

Oorbellen kopen? Op Leelavadee.nl vind je een grote verscheidenheid aan hippe oorbellen. Deze sieraden zijn gebaseerd op de Bohemian, Indian en Hippie lifestyle, wat betekent dat we hippe oorbellen in veel verschillende materialen en kleuren in ons assortiment hebben. Online oorbellen kopen gaat nergens zo eenvoudig, voordelig en snel als bij Leelavadee, dus kijk gerust eens rond in de zes categorieën op onze website! Kijk bijvoorbeeld eens bij de Isla Ibiza oorbellen, die perfect te combineren zijn met andere Isla Ibiza sieraden.

 

Soorten oorbellen van Leelavadee Jewelry

Onze collectie hippe oorbellen is onderverdeeld in diverse categorieën: Bohemian, Indian, Isla Ibiza, Zilver, Feathers, Ear cuff, Natuursteen en Asian Inspired. Nieuw is onze collectie Bali style oorbellen met bijvoorbeeld de polulaire Bali hoops ooringetjes. 
Wedden dat er ook iets leuks voor jou tussen zit? De Bohemian oorbellen verschillen bijvoorbeeld al veel van elkaar, waardoor jij als sieradenfanaat een heleboel keuze hebt! De Indian oorbellen bevatten mooie kraaltjes, die je gegarandeerd een mooie hippielook bezorgen in de zomer. Ook hier is de keuze reuze, met oorbellen die variëren in grootte en kleur. De Isla Ibiza oorbellen zijn in dezelfde stijl vervaardigd als de Isla Ibiza sieraden in de overige categorieën, en zijn daardoor perfect te combineren met de andere fair trade sieraden uit onze collectie. Ben je dol op oorbellen met veren kijk dan eens in de categorie Feathers, hier vind je verschillende hippe oorbellen met echte veertjes. Voor de liefhebbers van zilveren oorbellen is de categorie Zilver een uitkomst. Hier vind je zilver oorbellen met o.a. Ohm, Angel wings, Hamsa hand, Tree of Life! Ook bieden wij zilveren oorbellen ingelegd met natuursteen zoals Black Onyx, Labradoriet, Topaz, Moonstone en nog veel meer.

 

Zilveren oorbellen kopen?

De categorie Zilver, bevat voornamelijk nieuwe oorbellen die allemaal een lust voor het oog zijn. Onze hippe oorbellen uit de categorie Zilver zijn kenmerkend voor de manier waarop we om de drie maanden ons assortiment aanvullen. Deze categorie is een mooie variatie  op de hoogzomerse tinten! Kijk dus regelmatig op Leelavadee.nl en mis geen enkele nieuwe trend!