Bestsellers
Labradoriet hanger Xiarie
Leeuw ketting
Leeuw oorbellen
Zilveren hanger Citrien Cezanne
Zilveren hanger Citrien Cilaya
Zilveren hanger Citrien Celiah
Zilveren Labradoriet ring Lexy
Ketting Labradoriet Janet
Zilveren oorbellen Citrien Yollie
Larimar oorbellen Sikaya
Zilveren ring Granaat Dian
Zilveren ring Citrien Citra
Hanger Labradoriet Zayna
Edelsteen oorbellen Labradoriet Livia
Edelsteen armbandje Caya Granaat
Edelsteen ketting Caya Granaat
Zilveren oorknopjes Crystal granaat rood
Labradoriet hanger Zira
Zilveren oorbellen Labradoriet Avin
Labradoriet hanger Zeka
Teenring Triple crystal granaatrood
Labradoriet ring Jessy
Citrien ring Piccola
Citrien ring LaoyaLeeuw Sterrenbeeld

Het Leeuw Sterrenbeeld is van toepassing voor mensen die geboren zijn in de periode 24 juli t/m 22 augustus. Leeuwen hebben zoals je zou verwachten een groot hart. Ook staan ze graag en makkelijk in het middelpunt van de belangstelling. Houders van het Sterrenbeeld Leeuw zijn loyaal en genereus en daarnaast erg beschermend waar het gaat om hun geliefden. Ben jij een Leeuw sterrenbeeld of ken je iemand met dit sterrenbeeld? Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig welke sterrenbeeld sieraden het beste passen bij het Leo Zodiac Sign. Daar vertellen wij van Leelavadee je graag meer over. Wil je alles weten over Leeuw sterrenbeeld sieraden lees dan vooral verder.

Leeuw Sterrenbeeld

Welke edelsteen past het best bij het Leeuw sterrenbeeld?

Hoewel er meer edelstenen zijn die goed passen bij dit sterrenbeeld hebben wij van Leelavadee Jewelry de drie beste voor je uitgezocht:

  • Labradoriet past perfect bij het Leeuw sterrenbeeld
  • Granaat is een goede match bij het sterrenbeeld Leeuw
  • Larimar; deze zomerse edelsteen sluit goed aan bij de Leeuw

Wat een geluk dat jij een Leeuw sterrenbeeld bent! De Labradoriet steen is namelijk één van de meest populaire edelstenen. En dat is niet zo gek. De steen kleurt afhankelijk van de lichtinval en is daardoor erg bijzonder. Deze natuursteen kan zowel groen, bruin, geel als ook blauw kleuren, ideaal dus om in sieraden te verwerken. Sieraden met Labradoriet natuursteen kleuren al snel bij je outfit en stralen echt iets uit, daarnaast kan de werking van de Labradoriet je wellicht ook helpen. Ook Granaat en Larimar zijn prachtig. Larimar is extra bijzonder omdat deze steen maar op één plek op de wereld voorkomt; De Dominicaanse republiek. 

Edelsteen sieraden voor het Leeuw Sterrenbeeld

In onze webshop is er enorm veel keus in sieraden voor dit sterrenbeeld. Wij bieden een ruime collectie met Larimar sieraden, Labradoriet sieraden en bijzondere items met Granaat edelsteen. Vooral onze labradoriet ringen en labradoriet oorbellen zijn erg populair. Niet zo vreemd want we hebben een groot assortiment in verschillende soorten en stijlen leverbaar in onze webshop. Neem snel een kijkje en je bent op slag verliefd.

Kettinkjes & Oorknopjes met jouw sterrenbeeld

Leelavadee.nl biedt een steeds completer assortiment sieraden aan. Maar omdat we van veel van onze klanten vraag kregen naar met name sterrenbeeld kettingen en sterrenbeeld oorknopjes, zijn we voor jullie op zoek gegaan. Na een veel wikken, wegen en uitzoeken hebben we uiteindelijk een hele mooie collectie samen kunnen stellen. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat vanaf het najaar 2023 de collectie zal worden uitgebreid met een volwaardig assortiment zilveren sterrenbeeld oorknopjes en zilveren sterrenbeeld kettinkjes. En natuurlijk zal daarin het Zodiac Sign Leo ook niet ontbreken. Ben jij hierin geïnteresseerd? Heb dan nog even geduld, het is het wachten zeker waard. Ben je meer van "gouden sieraden"? Ook daar hebben we aan gedacht, een collectie met gold plated sterrenbeeld kettingen is onderweg!

Koop jouw Leeuw sterrenbeeld sieraad bij Leelavadee Jewelry

Ben je zoekende naar Leeuw sterrenbeeld sieraden van 925 zilver? Bij Leelavadee Jewelry zit je goed. Wij leveren snel de horoscoop sieraden van jouw smaak bij je thuis. Klanten beoordelen ons met een 9.6. Een prachtig cijfer waar we super trots op zijn. Leelavadee.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle reactie op jouw vragen met betrekking tot ons assortiment en levering. Je kunt ons de hele week bereiken via mail, Whatsapp en telefoon. We reageren altijd snel en zeker binnen 24 uur. Word jij ook één van onze tevreden klanten? Klik dan snel op die bestelknop, we zullen je zeker niet teleurstellen!