Over ons

Hoe het begon

Leelavadee Jewelry is onderdeel van Lotus oosterse artikelen. Al sinds 2006 komen wij in Z.O Azië voor de inkoop van o.a. kleding, sjaals en woonaccessoires voor onze andere webshops. Sinds 2008 was onze inkoop al gericht op spirituele sieraden zoals mala's en kettinkjes met tree of life, Boeddha's en yin-yang bedels.

Zo ontstond in 2013 ook het idee om fraaie en handgemaakte sieraden voor onze Leelavadee shop te gaan in- en verkopen. In 2014 zijn we met veel enthousiasme gestart met de verkoop van Ibiza style en zilveren sieraden in onze webshop Leelavadee Jewelry.

Onze focus lag vanaf het begin op hippe BoHo en Ibiza style enkelbandjes, armbandjes en kettingen. Nu, acht jaar later, is Leelavadee Jewelry een toonaangevende sieraden webshop met een breed assortiment Ibiza, boho en zilveren sieraden voor dames en heren, die door klanten uit heel Europa wordt bezocht..........En daar zijn we best een beetje trots op :-)


Fairtrade sieraden

Wij vinden het super belangrijk dat er onder juiste omstandigheden wordt gewerkt aan onze producten, en zeker zonder de inzet van kinderen!

Al onze Bohemian sieraden zijn handgemaakt en worden fairtrade door onszelf ingekocht bij veelal kleine familiebedrijven en/of leveranciers.

Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen ook zelf ter plaatse de kwaliteit en uitstraling van onze sieraden bepalen. Dit zie je terug in het veelzijdige assortiment dat we aanbieden.

Als klant van Leelavadee ben je dan ook verzekerd van fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw geld rechtstreeks terechtkomt bij de lokale bevolking die de sieraden maakt.


Unieke collectie & uitstekende service

Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Waren we in het begin sterk in met name zomerse voetsieraden, inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen: ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en nog heel veel meer. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij inmiddels naast een assortiment zilveren heren ringen ook een collectie  zilveren armbanden voor heren en natuursteen kralen armbanden in veel verschillende edelstenen.

Leelavadee Jewelry staat garant, en dat weten inmiddels veel van onze klanten, voor een uitstekende service en snelle levering. Wij scoren maar liefst een 9.6 op Kiyoh. 

Veel shop plezier bij Leelavadee.nl!

Over ons