Bestsellers
Sunny Days -25%
Robijn ketting Coco
€26,21
€34,95
Sunny Days -25%
Hammered ring Robijn Ipanema
Sunny Days -25%
Robijn ring Novia
€32,21
€42,95
Sunny Days -25%
Robijn ring Yusra
€35,21
€46,95
Sunny Days -25%
Zilveren oorbellen Robijn Animah
Sunny Days -25%
Zilveren oorknopjes Robijn Joia
Sunny Days -25%
Zilveren oorbellen Robijn Avin
Sunny Days -25%
Oorknopjes Robijn druppel
€18,71
€24,95
Sunny Days -25%
Zilveren oorbellen met Robijn Saniya
Sunny Days -25%
Zilveren oorbel Robijn
€11,21
€14,95
Sunny Days -25%
Zilveren oorringen Robijn
€22,46
€29,95
Sunny Days -25%
Zilveren Robijn oorbellen
€26,21
€34,95
Sunny Days -25%
Oorknopjes Robijn dubbeleinder
Sunny Days -25%
Zilveren oorbellen met Robijn edelsteen
Sunny Days -25%
Zilveren hoop oorringen Robijn
Sunny Days -25%
Zilveren ring met Robijn Phailin
Sunny Days -25%
Zilveren ketting Robijn
€24,71
€32,95
Sunny Days -25%
Zilveren ring met Robijn AadityanaRobijn sieraden online kopen?

Robijn sieraden koop je uiteraard bij Leelavadee Jewelry. We hebben inmiddels een mooi assortiment 925 zilveren sieraden met de robijn edelsteen. Robijn is één van de meest verkochte edelstenen. En dat komt niet alleen door de prachtige rode kleur maar ook door de betekenis en de werking van de robijn natuursteen. De robijn staat namelijk voor kracht, energie en passie. Door de steen te dragen trek je succes en voorspoed aan. Robijn maakt sterk, werkt activerend, motiverend en helpt tegen uitputting. De mooie rode steen werkt op je hart chakra, stimuleert passie en hartstocht en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie.

Sieraden met Robijn hebben een betekenis

De meeste natuurstenen in onze edelsteen sieraden categorie komen van ver. Dat geldt ook voor de robijn. Robijn wordt gewonnen in Birma, Thailand en Sri Lanka maar deze dieprode edelsteen wordt ook gevonden in Afrika, Australië en de 2 Noord-Amerikaanse staten Montana en South-Carolina. Het is een harde halfedelsteen, alleen de diamant is harder.
De robijn hoort bij de sterrenbeelden Ram & Schorpioen. De robijn werd beschouwd als de levenssteen.
Ben jij naar een mooie sieraad met betekenis op zoek en vind je dat de robijn bij je past, dan hebben wij een mooie assortiment waar je beslist een juiste keuze kunt maken. Door de betekenis zijn sieraden met robijn ook heel mooie om cadeau te geven. Een cadeau met betekenis!
Zo kun je bij Leelavadee Jewelry bijvoorbeeld kiezen uit de volgende sieraden met robijn:

De grote collectie edelsteen sieraden van Leelavadee.nl

Bij Leelavadee Jewelry zijn we dol op de alle edelstenen en daarom hebben we speciaal voor alle liefhebbers van prachtige edelsteen sieraden een collectie aangelegd. In de collectie ringen met natuursteen vind je alle ringen met edelsteen bij elkaar. Van klein tot groot, van maansteen tot black onyx. En hier vind je uiteraard ook de nodige ringen met robijn. Een zilveren ring met een grote steen, maar ook een ring met een kleine steen vind je hier bij Leelavadee Jewelry. Er is voor iedereen wel een ring te vinden die goed bij je past. Heb je er al eens aan gedacht om verschillende edelsteen sieraden met elkaar te combineren? Zo kun je bijvoorbeeld een ring met een kleine en een grote steen hartstikke goed met elkaar combineren.

Robijn oorringen

Robijn sieraden van Leelavadee Jewelry

Sieraden met Robijn edelsteen koop je eenvoudig en snel bij Leelavadee. Bij ons vind je een ruim assortiment wat zeer regelmatig door ons wordt aangevuld met nieuwe exemplaren. Zo hebben we onlangs het assortiment uitgebreid met edelsteen oorbedels. Deze kleurrijke bedels zijn verkrijgbaar met heel veel verschillende edelsteentjes waaronder Robijn.

Naast het ruime assortiment wat wij in Nederland op voorraad hebben is een snelle levering voor ons ook erg belangrijk. Alle bestellingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 binnenkomen worden dezelfde dag nog door PostNL verwerkt. Zo kun jij een dag later al genieten van je sieraden met robijn edelsteen. Deze snelle levering wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld, dit zien we terug in onze reviews. Wij scoren een 9.7 op Kiyoh en 99% van onze klanten beveelt ons aan. Daar zijn we best een beetje trots op!