Sale -33%
Zilveren Bali Style BOHO ring Citrien
Zilveren ring Gemstone Deluxe
Zilveren ring Citrien tree of life
Zilveren ring Citrien Satya
Zilveren  ring CitrienCitrien ring kopen?

Koop jouw citrien ring online bij Leelavadee Jewelry. Leelavadee is de one-stop sieraden webshop van Nederland. Bij ons koop je handgemaakte citrien ringen van de beste kwaliteit. In de collectie citrien sieraden wordt het assortiment steeds verder uitgebreid en dit geldt ook voor de ring met citrien. Onze klanten zijn dol op deze prachtige edelsteen die overeenkomsten heeft met de zon en daarnaast een verwarmend effect heeft. Een citrien ring koop je zowel facet als cabochon geslepen en in verschillende stijlen en formaten. Van welke citrien ring word jij blij?

Citrien ring

Ring Citrien vind je bij Leelavadee Jewelry

In jouw zoektocht naar die ene prachtige ring citrien kom je ongetwijfeld in onze webshop uit. In onze collectie edelsteen sieraden vind je namelijk naast een citrien ring ook mooie en trendy bijpassende items. Je wilt natuurlijk je set compleet maken en dan ben jij bij Leelavadee at the right place! Wat denk je van edelsteen oorbellen met citrien of een chique zilveren hanger met dezelfde steen. Ja, je hebt het al begrepen, je kunt bij ons voor veel meer terecht dan alleen een citrien ring. Wij van leelavadee willen jouw shopervaring graag makkelijk maken en gezien onze score van 9.6 op Kiyoh slagen we daar goed in!

Een citrien ring als cadeautje geven

Wij vrouwen zijn dol op ringen en wat is er nou fijner om iets cadeau te krijgen. Ringen met citrien lenen zich bij uitstek hiervoor. Je geeft niet alleen een prachtige zilveren ring maar ook nog een heel persoonlijk en bijzonder cadeau met betekenis. Een citrien edelsteen heeft namelijk de eigenschap om energie te geven en te zorgen voor moed en levensvreugde. Angsten en depressie verdwijnen en je voelt je zeker en sterk.