Bestsellers
Robijn hanger QiarRobijn hanger

Ben jij als modieuze sieraden liefhebster een fan van de kleur rood en ook nog dol op edelstenen? Dan is een robijn hanger het sieraad voor jou. De prachtige donkerrode kleur van robijn straal liefde uit en kleurt mooi op een getinte huid. Daarnaast heeft robijn voor veel mensen een speciale betekenis en past het bij de sterrenbeelden Ram en Schorpioen.

Robijn hanger

De beschermende werking van een robijn hanger

Heb je iets met spiritualiteit en geloof je in de werking van edelstenen? Dan vind je het vast interessant om te horen dat een robijn hanger een positieve werking op je hartchakra kan hebben en negatieve energieën op afstand kan houden. Door deze beschermende wering tegen negativiteit zul je, volgens zeggen, meer openstaan voor positiviteit en vrolijker in het leven staan. Allemaal bijzonder mooie eigenschappen van robijn sieraden maar laten we vooral ook niet vergeten dat een robijn hanger gewoon een prachtig sieraad is. Alleen maar goed dat het dragen van een hanger met robijn je eventueel ook nog kan ondersteunen toch?!

Robijn één van de grote drie

Wist jij dat de robijn edelsteen één van de zogenaamde grote drie is?! De andere twee zijn de smaragd en de saffier. Deze drie worden wel gezien als de meest populaire stenen in sieraden, blijven altijd in de mode en zijn daarnaast ook prima te combineren. Dat kun je doen door de stenen te combineren in één sieraad of meerdere sieraden van de verschillende edelstenen bij elkaar te dragen. Je kunt dus heel goed een set smaragd oorbellen combineren met een ring met robijn. Goed om te weten toch?!

Verschillende robijn sieraden bij Leelavadee Jewelry

In de sieraden collectie van Leelavadee Jewelry vind je een keur aan verschillende sieraden met robijn. Zo is er keuze uit o.a. de volgende juweeltjes:

Je kan een zilveren robijn hanger dus moeiteloos combineren met onze andere sieraden met deze mooie rode edelsteen. En stay tuned want binnenkort zijn er ook gold plated sieraden met robijn in aantocht. Wij merken onder onze klanten dat de vraag naar gouden sieraden enorm toeneemt. En natuurlijk willen wij ook aan deze wens voldoen. Nu al vind je goldpated geboortesteen kettinkjes in ons assortiment maar binnenkort volgt er nog veel meer.

Jouw robijn hanger super snel in huis

Lang wachten op je robijn hanger is er bij ons niet bij. Wij verzenden al onze pakketjes dezelfde werkdag nog mits deze voor vier uur 's middags in ons systeem zijn binnengekomen. Ook hoef je er in de meeste gevallen niet voor thuis te blijven omdat we veelal in brievenbuspakjes verzenden. Dat is fijn want je wilt je edelsteen hanger natuurlijk zo snel mogelijk hebben nadat je op die bestelknop hebt geklikt. Heb je vooraf vragen of misschien wel opmerkingen over de hanger met robijn? Laat het ons dan vooral weten. Wij helpen je namelijk graag & snel. Leelavadee is bereikbaar via Whatsapp, e-mail, messenger, Google berichten, telefoon of het contactformulier op de website.