Bestsellers
Robijn hanger Qiar
Schorpioen ketting
Schorpioen oorbellen
Zilveren oorbellen Robijn Animah
Zilveren ring Toermalijn Tiril
Zilveren ring Granaat Dian
Goldplated ring Grace
Edelsteen ketting Caya Toermalijn
Edelsteen armbandje Caya Toermalijn
Edelsteen armbandje Caya Granaat
Edelsteen ketting Caya Granaat
Zilveren oorknopjes Robijn Joia
Zilveren oorknopjes Crystal granaat rood
Zilveren oorbellen Robijn Avin
Oorknopjes Robijn druppel
Robijn oorknopjes Jula
Granaat ketting Caro
Toermalijn ketting Caro
Toermalijn armband Thian
Edelsteen ketting Coco Roze Toermalijn
Zilveren oorbel Robijn
Zilveren oorringen Robijn
Birthstone ring piccola Granaat
Zilveren Robijn oorbellenSchorpioen Sterrenbeeld

24 oktober t/m 22 november is de periode van het Schorpioen Sterrenbeeld. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de eigenschappen van de Schorpioen en welke edelstenen sieraden er het best passen bij dit sterrenbeeld. Daarnaast hoor je welke andere sieraden met sterrenbeeld we in ons assortiment hebben.

Schorpioen Sterrenbeeld

Welke edelsteen past er bij het Schorpioen Sterrenbeeld?

Een veel gestelde vraag van onze klanten is: "welke edelsteen hoort er eigenlijk bij het schorpioen sterrenbeeld?". Die vraag begrijpen we maar al te goed omdat er niets leukers en persoonlijker is dan het dragen van sieraden die perfect aansluiten bij jouw sterrenbeeld. Ja, Sterrenbeeld sieraden of in het Engels, Zodiac Sign Jewelry, is erg gewild en populair. En dat is precies de reden waarom Leelavadee Jewelry een meer dan uitgebreid assortiment samengesteld heeft. Terugkomende op de vraag welke stenen er mooi aansluiten bij de eigenschappen van het schorpioen sterrenbeeld, hebben wij de best passende natuurstenen voor je uitgezocht. Dit zijn:

  • Robijn edelsteen
  • Toermalijn edelsteen
  • Granaat edelsteen

De genoemde edelsteentjes passen prima bij de eigenschappen van de schorpioen. Als voorbeeld nemen we de Robijn edelsteen. Doorgaans zijn mensen met het sterrenbeeld schorpioen behoorlijk intens en vooral vastberaden. De Robijn edelsteen staat erom bekend vastberadenheid & moed te versterken, de steen heeft dus een versterkende werking op deze eigenschap van de schorpioen. Een andere edelsteen die op een mooie manier de kenmerken van het Scorpio Zodiac Sign versterkt is de Granaat edelsteen. De granaat is een krachtige steen die o.a. zorgt voor meer power op zowel het mentale als ook fysieke vlak. Bij Leelavadee Jewelry vind je van zowel Robijn, Granaat maar ook Toermalijn prachtige sieraden.

Veel keus in Sterrenbeeld sieraden bij Leelavadee Jewelry

Als specialist op het gebied van sieraden met edelsteen biedt Leelavadee.nl een enorm assortiment aan sieraden die aansluiten bij het schorpioen sterrenbeeld. De bijpassende edelstenen zijn verwerkt in zowel onze ringen, edelsteen armbanden, kettinkjes met edelsteen en oorbellen. Kijk bijvoorbeeld eens in onze categorie robijn oorbellen daar vind je verschillende exemplaren oorbellen met robijn in diverse  soorten & stijlen. Zo is er keus uit:

  • Oorknopjes robijn
  • Robijn oorhangers
  • Hoop oorbellen Robijn

Wil je combineren? Dan vind je in onze collectie vast en zeker ook een fashionable Robijn ring!

De sieraden passen niet alleen super goed bij jouw sterrenbeeld maar zijn ook nog eens erg mooi en bijzonder.

Zilveren schorpioen sterrenbeeld sieraden kopen?

Voor mooie en betaalbare sieraden met schorpioen sterrenbeeld moet je bij Leelavadee.nl zijn. Wij hebben naast een ruime keuze edelsteen jewelry ook kettinkjes en zilveren oorknopjes met sterrenbeeld. In het najaar van 2023 staat er bij ons een heel nieuw assortiment online in zowel 925 zilver als ook gold plated. Hiermee bedienen wij de liefhebbers van zilveren en goldplated sieraden. Ben jij dus zelf een schorpioen of wil je jouw dierbare of geliefde een persoonlijk sieraden cadeau geven? Dan moet je echt in onze webshop zijn. Laat je verrassen door onze collectie en super snelle levering. Bij Leelavadee Jewelry zijn we alleen tevreden als onze klanten 100% happy zijn. Uit onze reviews blijkt dat de meeste van onze klanten tevreden zijn over onze service. Een 9.6 op Kiyoh is daar het bewijs van, 99% van onze klanten is happy en beveelt ons aan!