Bestsellers
Geen producten gevonden...Smaragd hanger

Een smaragd hanger koop je bij van Leelavadee Jewelry!Van de moois groene kleur van smaragd wordt iedereen blij. In onze collectie vind je verschillende  smaragd sieraden. Van deze populaire groene edelsteen shop je bij ons onder andere de volgende items:

Verder kijken hoeft dus niet want bij Leelavadee Jewelry vind je naast een mooie zilveren smaragd hanger ook voldoende andere sieraden met smaragd.

De bijzondere werking van smaragd

Draag je een smaragd hanger dan kun je naast de schoonheid van de edelsteen hanger ook genieten van de werking van de smaragd steen. Aan smaragd worden namelijk bijzondere eigenschappen toegekend. Zo wordt er gezegd dat smaragd je hart chakra activeert. Zo worden openheid en oprechtheid als ook liefde gestimuleerd. Draag een smaragd hanger en je zou meer ontspannen in het leven staan. Smaragd zou daarnaast ook een ontstekingsremmende werking hebben en daardoor zorgen voor een betere immuniteit. Bovenal heeft de steen een prachtige groene kleur die voortreffelijk valt te combineren. In onze webshop hebben we lekker veel keus in sieraden met smaragd en de collectie wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe en trendy items.

Smaragd hanger

Hoe combineren met Smaragd?

Voor het combineren van je smaragd hanger kun je gewoon bij Leelavadee Jewelry terecht. In onze webwinkel valt er namelijk wat te kiezen. Zo is er ruim keus in oorbellen met smaragd of bijvoorbeeld een smaragd armband. Ook als het gaat om ringen hebben we vast iets voor jou. Onze ring met smaragd Lusa is erg populair en gewild maar ook model Yusra, die we onlangs hebben toegevoegd, wordt veel verkocht. Op dit moment zijn het met met name sieraden gemaakt van 925 zilver maar ons assortiment gold plated sieraden wordt steeds verder uitgebreid om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Check dus regelmatig in in onze webshop of meld je aan voor onze nieuwsbrief dan mis je niets van het laatste nieuws.

Jouw smaragd hanger snel verzonden & in huis

Heb jij je keus gemaakt?! Dan wil je die smaragd pendant natuurlijk zo snel mogelijk dragen. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom garanderen we dat bestellingen op werkdagen voor 16:00u altijd nog dezelfde dag de deur uit gaan. En altijd is bij ons ook altijd! Meestal kun je dan de volgende dag je pakketje al verwachten. De meeste pakketjes worden als brievenbuspost verzonden, daar hoef je dus niet voor thuis te blijven en dat is makkelijk. Heb je voorafgaand aan je bestelling nog vragen en/of opmerkingen?! Stuur ons dan vooral een bericht via e-mail, Whatsapp of het contactformulier, we helpen je namelijk graag!