Bestsellers
Sale -29%
Kralen armband Lion King Black Onyx
Kralen armband Matte Onyx en tigereye
Kralen armband Black Onyx
Kralen armband Matte Black Onyx
Kralen armband Black Onyx mat
Black Onyx kralenarmband
Kralen armband Black Onyx Joe
Kralen armband Black Onyx Buddha
Zilveren edelsteen armband Vanida Black Onyx
Kralen armband Black Onyx Boeddha Bowan
Kralen armband Matte OnyxOnyx armband

In onze collectie edelsteen armbanden is de Onyx armband één van de meeste verkochte armbanden. Niet zo vreemd want de zwarte kleur van Onyx is makkelijk te combineren en daarnaast is een armband met zwart zowel gekleed als ook casual goed te dragen. Black Onyx is het meest gewild onder onze klanten hoewel de onyx steen ook in andere kleuren voorkomt. Ben jij op zoek naar een onyx armband? Lees dan vooral even verder, we vertellen je hier graag alles over armbanden met deze prachtige zwarte edelsteen.

Onyx armband

Wat is de werking van Onyx?

Aan zwarte chalcedoon of ook wel zwarte onyx worden verschillende eigenschappen toegeschreven. Geloof jij in de helende werking van edelstenen dan kan dit jouw misschien helpen. Een armband met onyx is dan een erg goede keus. Van Onyx zegt men dat het negatieve gevoelens om kan zetten in positieve. Ook zou Onyx heling en spirituele groei bevorderen. Voor wat betreft de fysieke voordelen zou onyx zorgen voor een ontstekingsremmende werking op allerlei fysieke ongemakken, dit omdat het je weerstand en immuunsysteem versterkt. Draag dus een onyx armband dames en geniet van de schoonheid en de werking van deze bijzondere edelsteen.

Zilver & Onyx een prachtige combinatie

In onze webshop vind je veel onyx armbanden gecombineerd met zilver. De combinatie van zilver en zwart is prachtig en zeer geliefd bij onze klanten. Sommige kralen armbanden hebben details van zilver zoals een Buddha of andere zilveren beads. Dit maakt jouw onyx armband uniek en dus net even wat specialer als een gewonen kralen armband met onyx steen. Wil je graag een zilveren armband met onxy accenten? Dan is de Vanida serie armbanden dé armband voor jou. Deze bangle armband is geheel van zilver en heeft 2 druppelvormige onyx steentjes als detail.

Mixen & matchen met onyx sieraden

Wist je dat je ook voor alle andere black onyx sieraden bij Leelavadee Jewelry terecht kunt?! Wij hebben een uitgebreid assortiment met onyx oorbellen, onyx hangers en onyx ringen. Ideaal dus om je look helemaal af te maken. Wil je dus combineren met je zilveren onyx armband? Neem dan eens een kijkje in de verschillende categorieën en je zult versteld staan van ons grote aanbod! 

Jouw onyx armband super snel geleverd

Lang wachten op je bestelling hoef je bij ons nooit. Bij Leelavadee leveren we super snel en kun je daarnaast betalen op de manier die jij graag wilt. Alle bestellingen die op werkdagen voor 4 uur 's middags bij ons binnenkomen gaan 100% gegarandeerd dezelfde dag met PostNL mee en worden in 99 van de 100 gevallen de volgende dag al bezorgd. Onze gewaardeerde klanten beoordelen ons met een 9.6 gemiddeld en daar zijn we ontzettende blij mee. Daag ons uit en plaats je bestelling, wij verwelkomen je graag als nieuwe klant!