Bestsellers
Bangle armband Penida
Bangle armband Nusa
Zilveren klem armband Euforia
Brede bangle armband stripes
Brede zilveren bangle armband
Zilveren armband Selini
Brede zilveren hammered armband
Zilveren armband FeatherBrede zilveren armband dames

Dol op sieraden en op zoek naar een mooie brede zilveren armband dames?! Zoek dan niet verder want bij Leelavadee Jewelry vind je mooie brede zilveren armband die helemaal bij jou past. Ons assortiment bestaat uit brede armbanden gemaakt van 925 zilver in verschillende breedtes en zowel glad als met motief. Een brede armband voor dames is tijdloos, trendy en super goed te combineren met de andere zilveren sieraden van Leelavadee Jewelry. Check dus snel onze collectie want met een brede zilveren armband dames van Leelavadee kom je altijd goed voor de dag.

Brede zilveren armband voor dames tijdloos & trendy

Verrijk je polsen met een brede zilveren armband. Door het grote formaat is deze lekker opvallend en maak je gegarandeerd een statement. Wil je er echt uitspringen dan versier je beide polsen met zo'n eye-catcher. Combineer zo'n brede zilveren armband dames met een basic jeans en een wit T-shirt en je bent tijdloos en toch trendy!

Diverse soorten brede zilveren dames armbanden

Lieve dames droom even lekker weg in onze sieraden webshop met héél veel keus in zilveren dames armbanden. Bij ons vind je een brede zilveren dames armband in verschillende stijlen en breedtes. We geven je graag alvast een voorproefje uit onze collectie:

  • Brede zilveren bangle armband
  • Brede armband dames Selini
  • Brede zilveren hammered armband
  • Zilveren armband Feather
  • zilveren bangle armband Anello

Brede zilveren armband dames

Bestel jouw brede zilveren armband voor dames  bij Leelavadee Jewelry

Of je nou op zoek bent naar een lekkere brede bangle armband of een mooie zilveren hammered armband je slaagt zeker bij Leelavadee.nl. Wij hebben veel keus en ons assortiment wordt regelmatig door ons aangevuld. Van Bali-stijl tot modern en strak, je vindt het in onze webshop. Onze klanten beoordelen ons met een 9.6 omdat we snel leveren, snel communiceren en beloven wat we doen. En ook als je ergen niet helemaal happy mee bent dan lossen we dat samen met je op, zoals het hoort. Lang wachten op je zilveren armband hoef je bij ons niet. Wij hebben al onze voorraad in Nederland en verzenden alle orders die voor 16.00u in ons systeem binnenkomen dezelfde dag nog. Wacht dus niet langer en klik op die bestelknop!