Bestsellers
Sunny Days -25%
Amethist ring Chiara
€32,21
€42,95
Sunny Days -25%
Goldplated ring Grazia Amethist
Sunny Days -25%
Amethist ring Uma
€26,21
€34,95
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Zoya
Sunny Days -25%
Zilveren Amethist ring Persuan
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Abou
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Ranisha
Sunny Days -25%
Ring piccola groene Amethist
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Anello
Sunny Days -25%
Zilveren edelsteen ring Amethist
Sunny Days -25%
Zilveren ring Green amethist tree of life
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist tree of life
Sunny Days -25%
Ring met Amethist
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Zya
Sunny Days -25%
Amethist ring Chloë
€29,96
€39,95
Sunny Days -25%
Zilveren ring Gemstone Deluxe Amaly
Sunny Days -25%
Zilveren ring Gemstone Deluxe
Sunny Days -25%
Zilveren ring met Amethist
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Ziyan
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist Penny
Sunny Days -25%
Amethist ring Emanuel
€32,21
€42,95
Sunny Days -25%
Amethist ring Astrid
€24,71
€32,95
Sunny Days -25%
Amethist ring Yai
€41,21
€54,95
Sunny Days -25%
Zilveren ring Amethist
€28,46
€37,95Amethist ring van Leelavadee

Ben je opzoek naar een Amethist ring? Zoek dan niet verder. In de webshop van Leelavadee Jewelry vind je een uitgebreid assortiment ringen met Amethist edelsteen. De Amethist steen is een van de meest populaire edelstenen en wordt door ons geleverd in zowel een facet als cabochon geslepen uitvoering. Een zilveren Amethist ring is een mooi en bijzonder sieraad met name door de opvallende paarse kleur. Als specialist in handgemaakte sieraden mag een ring met Amethist natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. Bij Leelavadee Jewelry vind je meer dan 25 verschillende soorten ringen met Amethist. De collectie bestaat o.a. uit de volgende exemplaren:

  • zilveren ring ruwe Amethist
  • Amethist ring Amy
  • zilveren ring Amethist Anello
  • ring met Amethist Tree of Life
  • zilveren ring groene Amethist

Amethist ring Anello van Leelavadee

Één van onze amethist edelsteen ringen verdient bijzondere aandacht. De Amethist ring Anello is een minimalistische zilveren ring met grote Amethist steen. De mooie grote edelsteen is een ware blikvanger en dat maakt van deze ring een echte bestseller. De steen is cabochon geslepen en gepolijst en heeft een werkelijk prachtige kleur. Check dus snel de Anello collectie en waarschijnlijk ben je direct verkocht.

Amethist ring

Combineer je Amethist ring met onze andere sieraden

Ben je liefhebber van Amethist? Waarom zou je dan alleen voor een ring gaan. Leelavadee Jewelry is de one-stop edelsteen sieraden shop voor jou! Bij ons shop je een hele set sieraden met één soort edelsteen. Nieuwsgierig geworden naar matchende items voor bij jou ring? Kijk dan snel in onze categorie "Amethist sieraden". Daar shop je gegarandeerd een mooie bijpassende edelsteen hanger of een set te gekke Amethist oorbellen!

Zilveren Amethist ring snel in huis?

Heb je jouw keuze gemaakt?! Dan wil je natuurlijk snel kunnen genieten van je nieuwe aanwinst. Bij Leelavadee Jewelry zijn we snel. Alle bestellingen die voor 16.00 in ons systeem binnenkomen gaan gegarandeerd nog dezelfde mee met PostNL. Zo kun jij de volgende dag al stralen met je nieuwe Leelavadee ring Amethist om je vinger. En ben je toch niet helemaal tevreden dan is ruilen bij ons geen enkel probleem. Wij zijn pas tevreden als jij 100% happy bent!

Werking van de Amethist edelsteen

Naast de prachtige paarse kleur van onze Amethist ringen met natuursteen wordt er aan deze bijzondere edelsteen ook nog een werking toegeschreven. Zo draag je dus niet alleen een schitterende ring met paarse steen maar kun je ook nog profiteren van de werking van Amethist. Een reinigende werking op jouw lichaam en het positief beïnvloeden van je zenuwstelsel zijn een paar van de eigenschappen van deze natuursteen. Ook zou het kunnen helpen bij slaapproblemen. Al met al meer dan de moeite waard om te kiezen voor een ring met deze bijzondere paarse edelsteen.