Bestsellers
Sale -25%
Stier ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Steenbok ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Kreeft ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Tweelingen ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Waterman ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Schorpioen ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Ram ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Maagd ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Leeuw ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Vissen ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Boogschutter ketting
€26,21
€34,95
Sale -25%
Weegschaal ketting
€26,21
€34,95Sterrenbeeld ketting

Wil jij een mooie Sterrenbeeld Ketting kopen? Leelavadee Jewelry heeft een uitgebreide en prachtige collectie met sterrenbeeld kettingen waar jij blij van wordt. Een sterrenbeeld ketting is natuurlijk dé ideale manier om jouw persoonlijkheid te benadrukken. Met het dragen van een ketting met sterrenbeeld weerspiegel jij je eigen unieke kenmerken. Kijk rustig rond in onze sterrenbeeld sieraden categorie want je vindt bij ons alle 12 sterrenbeelden aan een zilveren ketting

Welke betekenis heeft een sterrenbeeld ketting?

 • Jouw persoonlijke identiteit: Jouw sterrenbeeld is natuurlijk niet alleen een verwijzing naar je geboortedatum. Het staat voor je karakter eigenschappen en zelfs je levensloop. Wanneer je een sterrenbeeld ketting draagt laat je zien wie je bent en waar je voor staat.
 • Spirituele verbinding: Veel mensen hebben houvast aan astrologie en geloven in de diepere spirituele betekenis van hun sterrenbeeld. Wanneer ze een ketting sterrenbeeld dragen voelen ze zich meer verbonden en putten er kracht uit.
 • Een mooi sieraad: Naast de genoemde betekenissen is een zodiac sign ketting ook gewoon een mooi sieraad wat goed te combineren is met verschillende outfits.

Een Sterrenbeeld ketting cadeau geven?

In onze nieuwe collectie vind jij zeker een sterrenbeeld ketting die perfect bij je past.  Al onze kettinkjes zijn gemaakt van 925 zilver en natuurlijk verkrijgbaar in alle 12 sterrenbeelden. Dit soort sieraden leent zich perfect om cadeau te doen. Het is immers magisch om cadeaus te geven die perfect passen bij iemands sterrenbeeld. En daarom hebben we bij Leelavadee Jewelry echte cadeautjes gemaakt van onze zilveren sterrenbeeld kettinkjes. Het is tenslotte niet alleen het cadeautje zelf wat van belang is maar de verpakking is minstens zo belangrijk. Zo zorg jij ervoor dat jou sterrenbeeld cadeau zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger!Bij Leelavadee kies je de volgende kettingen met sterrenbeeld:

 • Waterman ketting
 • Vissen ketting
 • Ram ketting
 • Stier ketting
 • Tweelingen ketting
 • Kreeft ketting
 • Leeuw ketting
 • Maagd ketting
 • Weegschaal ketting
 • Schorpioen ketting
 • Boogschutter ketting
 • Steenbok ketting

Combinaties met andere sieraden

Niets is zo leuk als het mixen & matchen met sieraden en dat geldt natuurlijk ook voor sierden met sterrenbeelden. Je kunt jouw sterrenbeeld ketting natuurlijk combineren met onze sterrenbeeld oorknopjes maar het is niet echt nodig om te gaan voor alleen combi's met zodiac sign jewelry. Anno 2023 is niets te gek en maak je vooral zelf je keus. Of je nu gaat voor het layeren met andere zilveren kettinkjes of je gaat voor een combinatie met edelsteen hanger, it's up to you! Wat natuurlijk wel super tof is edelsteen sieraden te kiezen die passen bij jou sterrenbeeld. Ben je bijvoorbeeld een Boogschutter sterrenbeeld, dan zijn prachtige blauwe Lapis Lazuli sieraden of Labradoriet sieraden wel een perfecte match.

Sterrenbeeld kettinkje kopen bij Leelavadee Jewelry

Sterrenbeeld kettingen zijn niet alleen trendy sieraden, maar ook krachtige symbolen van persoonlijke identiteit en spirituele betekenis. Bij Leelavadee Jewelry begrijpen we het belang van het vinden van het perfecte sieraad om jouw verhaal te vertellen. Ons assortiment biedt mooi verpakte kettinkjes met sterrenbeeld en de belangrijkste kenmerken van het betreffende sterrenbeeld in tekst.

Dus, waar wacht je nog op? Check snel onze collectie en vind de perfecte manier om jouw unieke zelf te vieren. Laat Leelavadee Jewelry je helpen stralen! Is het voor iemand anders en wil je het nog feestelijker maken? Kies dan in de checkout onze cadeau inpakservice. Je kiest dan zelf het best passende cadeaupapier uit en wij maken er een speciaal en verzorgd presentje van!