Bestsellers
Zilveren ring Black Onyx Anello
Carneool ring Anello
Zilveren ring Noy
Zilveren Boho ring Nona
Zilveren Boho ring Novi
Zilveren Boho ring Niya
Zilveren statement ring Noé
Boho ring Abalone Bonfire
Zilveren Boho ring Abalone
Zilveren ring Domiziana
Zilveren ring Labradoriet LaLuna
Zilveren Maansteen ring Milo
Zilveren Labradoriet ring Gisela
Zilveren Labradoriet ring Anello XL
SALE -29%
Pink Maansteen ring Anello
Zilveren Amethist ring Persuan
Zilveren Maansteen ring Persuan
Zilveren ring Labradoriet Persuan
Ring met Ammoniet fossiel
Zilveren ring met Ammoniet fossiel
SALE -21%
Zilveren ring Labradoriet Jane
Zilveren ring Amethist Ranisha
Zilveren ring Maansteen Ranisha
Zilveren ring Maansteen AmishaBoho ringen van Leelavadee Jewelry

De BOHO ringen van Leelavadee.nl zijn stuk voor stuk opvallend door de fraaie vormen en vaak afgewerkt met schitterende accenten. 's Zomers hot bij je Ibiza kleding, prachtig stijlvol tijdens de winterdagen, de BOHO ringen van Leelavadee Jewelry draag je het hele jaar door. Wat denk je bijvoorbeeld van de zilveren Boho ring King, als dat geen blikvanger is. Één van onze bestseller BOHO ringen is wel de Angel wings ring, een prachtige ring met een speciale betekenis.

Welke Boho ringen vind je bij Leelavadee Jewelry

Boho ringen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Leelavadee.nl shop je BOHO ringen met of zonder natuursteen. We kunnen de zilveren ringen onderverdelen in:

  • Boho ringen met natuursteen
  • Bali stijl BOHO ringen
  • Groot formaat boho ringen

Ben je fan van Bali-style ringen kijk dan eens naar onze "Putu" ring, dit is een ring van 925 zilver handgemaakt op Bali. Ook de Bali ring Java is een van onze bestsellers, een eenvoudige maar fraaie ring die super te combineren is met de andere ringen uit deze collectie. Houd je meer van ringen met een natuursteen dan is een schitterende ring met een Maansteen misschien iets voor jou. Voor de liefhebbers  van groot en opvallend heeft Leelavadee Jewelry bijvoorbeeld de Boho ring Nirvana in het assortiment, met deze blikvanger steel je zeker de show.

Boho ringen voor iedere portemonnee

Bij Leelavadee Jewelry vind je Bohemian ringen in verschillende prijsklassen. Je hebt al een prachtige zilveren Boho ring voor onder de €30,-. Zo zie je, een mooie boho ring hoeft zeker niet duur te zijn. Sneup dus maar eens lekker rond in onze webshop, je vindt vast een BOHO ring naar jouw keus.

Boho ringen van Leelavadee

Shop BoHo ringen online bij Leelavadee Jewelry

Ben jij op zoek naar een hippe Boho ring, zoek dan niet verder en koop bij leelavadee.nl de boho ring van je dromen! Wil je de ring morgen al om je vinger? Bestel dan op werkdagen voor 16:00. Wij verzenden al onze boho ringen dan dezelfde dag nog zodat jij morgen al met je nieuwe ring kan shinen.