Bestsellers
Kreeft oorbellen
Maagd oorbellen
Tweelingen oorbellen
Schorpioen oorbellen
Ram oorbellen
Steenbok oorbellen
Vissen oorbellen
Stier oorbellen
Waterman oorbellen
Boogschutter oorbellen
Leeuw oorbellen
Weegschaal oorbellenSterrenbeeld oorbellen

Voor sterrenbeeld oorbellen moet je echt bij Leelavadee Jewelry zijn! Bij ons vind je oorbellen die bij jouw sterrenbeeld passen in heel veel verschillende soorten en afmetingen. Het dragen van zilveren oorbellen passen bij je sterrenbeeld staat niet alleen mooi maar is ook nog eens erg persoonlijk en heeft natuurlijk een betekenis. Wij van Leelavadee Jewelry vertellen je graag meer over onze oorbellen sterrenbeeld collectie.

Welke sterrenbeeld oorbellen vind je bij Leelavadee.nl?

Sterrenbeeld sieraden zijn erg populair en dat begrijpen we maar al te goed. Ze zijn immers een perfecte manier om jouw persoonlijke eigenschappen te weerspiegelen. Deze sieraden hebben een diepere betekenis en wij vrouwen houden daar van. Daarom zijn sterrenbeeld oorbellen en sterrenbeeld oorknopjes erg gewild in onze sieraden webshop. Je kunt het Leelavadee assortiment sterrenbeeld oorbellen eigenlijk verdelen in twee categorieën:

 • Sterrenbeeld edelsteen oorbellen
 • Zilveren sterrenbeeld oorknopjes

Sterrenbeeld edelsteen oorbellen:

Zoals je misschien weet past bij ieder sterrenbeeld één of meerdere edelstenen. Ben je bijvoorbeeld een Boogschutter sterrenbeeld dan horen de volgende stenen bij jouw sterrenbeeld:

 • Labradoriet edelsteen
 • Lapis Lazuli edelsteen
 • Chalcedoon edelsteen

Vind je het dus leuk om oorbellen te kiezen die bij jou als Boogschutter passen, dan zijn labradoriet oorbellen of Lapis Lazuli oorbellen een prima keuze.

Zilveren sterrenbeeld oorknopjes:

Onze tweede categorie bestaat uit zilveren oorknopjes van de 12 Sterrenbeelden. Hier kies je dus gewoon het sterrenbeeld van jouw geboortemaand. Deze sterrenbeeld oorknopjes zijn subtiel en minimalistisch qua design. Daarnaast zijn de knopjes als een cadeautje verpakt samen met de belangrijkste eigenschappen van het sterrenbeeld in tekst uitgedrukt. Sterrenbeeld oorbellen zijn natuurlijk een super leuk maar vooral persoonlijk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Sterrenbeeld oorbellen

Voor elk sterrenbeeld de juiste oorbellen

Sterrenbeeld oorbellen zijn een bijzondere manier om jouw sterrenbeeld te tonen. Of je nu een Nieuwsgierige Tweelingen, super positieve Boogschutter, krachtige Ram sterrenbeeld, een lieve Kreeft of een Stier met sensuele trekjes bent, Leelavadee heeft de sterrenbeeld oorbellen die bij jou passen! Neem rustig de tijd om door onze webshop te scrollen en laat je verrassen door onze uitgebreide handgemaakte collectie. Wij weten zeker dat jij hier de sterrenbeeld earcandy van jouw smaak gaat vinden! Als het om sterrenbeeld oorknopjes gaat hebben wij de volgende sterrenbeeld oorbellen in ons assortiment:

 • Waterman oorbellen
 • Vissen oorbellen
 • Ram oorbellen
 • Stier oorbellen
 • Tweelingen oorbellen
 • Kreeft oorbellen
 • Leeuw oorbellen
 • Maagd oorbellen
 • Weegschaal oorbellen
 • Schorpioen oorbellen
 • Boogschutter oorbellen
 • Steenbok oorbellen

Op zoek naar een bijpassende sterrenbeeld ketting?

Wil jij je sterrenbeeld sieraden set compleet maken? Vergeet dan niet te kijken in onze categorie "Sterrenbeeld ketting". Hier vind je namelijk een bijpassende zilveren ketting voor bij je oorknopjes. En ook de ketting is mooi verpakt en voorzien van een leuk kaartje met eigenschappen van de betreffende constellatie.

Shop sterrenbeeld oorbelletjes bij Leelavadee Jewelry

Sterrenbeeld oorbellen & oorknopjes zijn dus een fantastische en modieuze aanvulling op jouw sieraden collectie. Het is een leuke manier om je persoonlijkheid en eigenschappen uit te drukken. Bij ons shop je ze zowel in plain zilver als ook met edelsteentjes. Heb je een keus kunnen maken? Mooi, dan zorgen wij voor een supersnelle afhandeling van jouw bestelling. Vergeet overigens niet om te kiezen voor onze cadeau inpakservice, sieraden met sterrenbeeld worden immers vaak als gift voor een verjaardag of andere speciale gelegeheid gebruikt. Hoe leuk is het dan als je het direct super mooi ingepakt ontvangt! Laat het inpakken dus maar aan ons over, wij maken er iets moois van. Dat vinden onze klanten trouwens ook. Wij scoren een mooie 9.6 op Kiyoh en 99% van onze klanten is blij met ons. En daar worden wij van Leelavadee Jewelry dan weer blij van! Klik dus maar snel op die bestelknop, wij zullen je zeker niet teleurstellen.