Maten & tips enkelbandjes

 

Welk enkelbandje past mij?!

Op onze website staat bij ieder enkelbandje de lengte in centimeters. Wil je de maat weten die bij jouw enkel past? Meet  je enkel op met een meetlint zoals op onderstaande afbbeelding. Je bepaalt natuurlijk zelf of je het prettig vindt dat het enkelbandje wat losser of liever wat strakker om je enkel zit ;-). Zit er maar één sluiting aan het bandje wat van waxdraad is gemaakt, en is het bandje iets te groot? Dan kun je eerst een knoopje leggen en dan het belletje door het oogje halen, je kunt op deze manier het enkelbandje zelf al snel 2 cm korter maken. Mocht je er toch niet uitkomen stuur ons dan een e-mail, we helpen je graag.

Afbeeldingsresultaat voor enkelmaat meten

 

Sluiting van het enkelbandje

De meeste handgemaakte enkelbandjes van Leelavadee.nl hebben een sluiting van waxdraad, dit is een kneedbaar product. Duw het belletje/bolletje aan de ene kant van het bandje door het oogje aan de andere kant van het bandje van waxdraad. Knijp vervolgens, nadat je het bandje om hebt gedaan, het waxdraad om het sluitingsbolletje/belletje een beetje dicht, dit verkleint de kans dat je het bandje kunt verliezen.

 

Is het enkelbandje waterproof?

Wil je met je enkelbandje(s) kunnen zwemmen, kies dan voor een zilveren enkelbandje, deze blijven gegarandeerd mooi. Ook wanneer je gaat zwemmen in zee of het zwembad. Deze garantie geldt alleen voor de zilveren enkelbandjes.