Zilveren oorbellen Carneool Avin
Zilveren Carneool oorbellen Kadawi
Zilveren hoop oorringen Carneool
Zilveren oorbellen Carneool Azra
Zilveren oorbellen Carneool Aahana
Zilveren oorbel Carneool
Zilveren oorringen CarneoolCarneool oorbellen

Carneool oorbellen hebben een prachtige oranje bruine kleur en zijn in verschillende soorten online te koop bij Leelavadee Jewelry. Carneool is een mooie warme edelsteen met bijzondere eigenschappen. In de collectie van Leelavadee vind je verschillende carneool sieraden die je goed met elkaar kunt combineren. Zo is er keus uit de volgende carneool edelsteen juweeltjes:

  • ring met carneool
  • carneool ketting
  • carneool hanger
  • carneool oorbellen
  • oorringen carneool 

Carneool werking

Draag je oorbellen carneool dan staan die niet alleen prachtig maar van carneool wordt ook gezegd dat het bepaalde positieve effecten kan hebben op je welzijn. De carneool steen zou o.a. helpen bij zenuwpijn, de doorbloeding bevorderen en daarnaast zorgen voor een goede stofwisseling. Zoals bij alle edelstenen zijn dit soort beweringen overigens niet wetenschappelijk bewezen. Wat wel vast staat is dat de carneool betekenis door iedereen anders wordt ervaren. Sommige mensen spreken van een activerende werking van carneool en het zou ook meer kracht geven en daarmee je doorzettingsvermogen positief beïnvloeden. Hoe dan ook de edelsteen carneool is erg mooi en warm van kleur en leent zich uitstekend voor het maken van sieraden. In de webwinkel van Leelavadee Jewelry vind je zo'n beetje alle edelstenen gezet in zilver en dit geldt ook voor carneool oorbellen. Neem snel een kijkje en je zult zien dat er vast een paar mooi oorbelletjes voor jou tussenzitten.

Carneool oorbellen

Carneool oorbellen kopen bij Leelavadee Jewelry

Vind je de werking van carneool belangrijk en ben je dol op de kleur van de carneool steen? Dan shop je jouw oorbellen met carneool natuurlijk bij Leelavadee.nl. Bij ons shop je niet alleen de mooiste zilveren carneool oorbellen online, maar wij hebben ook een ruim assortiment bijpassende sieraden met deze bruine edelsteen. Wij van Leelavadee vinden het daarnaast erg belangrijk dat we niet alleen super snel leveren maar ook snel antwoorden op het moment dat je vragen hebt over je aankoop. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en Whatsapp en krijgt altijd snel maar zeker binnen 24 uur een reactie. Uit onze review score kun je opmaken dat 99% van onze klanten tevreden is en ons aanbeveelt. We scoren maar liefst een 9.6. op Kiyoh en daar zijn we enorm trots op. Carneolen oorbellen kopen doe je dus in de webshop van Leelavadee Jewelry. Mogen we jou binnenkort ook als happy customer verwelkomen?!