Bestsellers
Zilveren Maansteen hanger Karla
Zilveren hanger Maansteen Manalia
Zilveren Maansteen hanger groot
Zilveren Maansteen hanger Moyati
Zilveren Maansteen hanger  druppel
Zilveren Maansteen hanger  Riyata
Zilveren Maansteen hanger Mirito
Zilveren Maansteen hanger AyangMaansteen hanger

Als echte liefhebber van de prachtige Maansteen edelsteen mag een Maansteen hanger natuurlijk niet ontbreken in jouw edelsteen sieraden collectie. Leelavadee Jewelry is dé online edelsteen sieraden specialist dus bij ons zul je zekere een Maansteen hanger naar jouw smaak vinden. Ons assortiment is divers en wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe edelsteen juweeltjes en dit geldt dus ook voor de edelsteen hanger. Ben je benieuwd waaruit ons assortiment hangers bestaat? Kijk dan even naar onderstaande greep uit de collectie:

  • zilveren maansteen hanger Ayang
  • zilveren hanger Maansteen Daya
  • zilveren hanger met kleine maansteen Mina
  • zilveren grote hanger maansteen Akoda

Koop je Maansteen hanger online bij Leelavadee Jewelry

Als sieraden webshop met heel veel edelsteen sieraden nemen de edelsteen hangers bij Leelavadee best een grote plaats in. Dat is niet zo vreemd want jij als echte natuursteen liefhebber shopt natuurlijk graag een hele set compleet in één sieraden online winkel. Dat is niet alleen makkelijk maar bespaart je ook nog eens verzendkosten. Daarom streven wij ernaar om de one-stop edelsteen sieraden shop van Nederland te worden. Zo vind je bij ons dus ook een Maansteen hanger in verschillende formaten en stijlen. Alle sieraden zijn handgemaakt van 925 sterling zilver en ook altijd voorzien van echte en uitstekende kwaliteit maansteen.

Maansteen hanger

Maansteen hanger super snel in huis

Bij Leelavadee Jewelry koop je niet alleen mooie hangers voor een aantrekkelijke prijs, maar zo snel mogelijk leveren vinden wij ook erg belangrijk. Jij wilt immers zo snel mogelijk genieten van je aankoop en daar doen we alles voor. Als jij ervoor zorgt dat je op een doordeweekse dag je bestelling voor 16.00 in ons systeem hebt dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog meegaat met PostNL. In de meeste gevallen bezorgt PostNL al een dag later jouw maansteen hanger in de brievenbus!

Combineren met jouw hanger met maansteen 

Vind je het leuk om verschillende maansteen sieraden met elkaar te combineren? Dat komt goed uit! Want in de webshop van Leelavadee.nl vind je bijpassende oorbellen, armbanden, oorknopjes en edelsteen ringen allemaal met maansteen. Er zit vast iets naar jou keuze tussen. Check daarom snel de verschillende categorieën en vind een bijpassend sieraad bij jouw maansteen hanger! Kun je het niet vinden of heb je vragen over onze sieraden neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag. Bij Leelavadee Jewelry draait het niet alleen om verkoop maar service en support zijn voor ons erg belangrijk. Wij zien onze klanten graag 100% happy en daar gaan dan ook voor. Niet voor niets scoren we maar liefst een 9.6 op Kiyoh!

Ken jij de werking van Maansteen?

Niet veel mensen weten dat aan de prachtige Maansteen ook nog een werking wordt toegekend. De maansteen is een echte vrouwensteen en staat voor gevoel, liefde en het versterken van je intuïtie. Ook wordt er gezegd dat deze edelsteen je helpt om dichter bij jouw gevoel te kunnen komen en zodoende helpt je innerlijke groei te versterken. Slaap je weleens slecht? Maansteen zou kunnen helpen je slaap te verbeteren. Mooi toch dat je een sieraad gaat dragen wat jou misschien op bepaalde vlakken kan ondersteunen.