Zilveren ring Spiny Oyster Turquoise Ovaal
Zilveren hanger Spiny Oyster Turquoise Ovaal
Zilveren oorbellen Spiny Oyster Turquoise drop
Zilveren oorbellen Spiny Oyster Turquoise
Turquoise hanger Yuni
Hanger turquoise Alaya
Edelsteen ketting Caya Turquoise
Edelsteen armbandje Caya Turquoise
Oorknopjes Turquoise July
Zilveren Turquoise ring Persuan
Ring met Turquoise steen Ghale
Zilveren hanger Turquoise Ashqua
Zilveren Turquoise oorbellen
Oorknopjes Turquoise dubbeleinder
Oorbellen Turquoise Amey
Vanida armband  Turquoise
Zilveren oorbellen Turquoise Emmi
Zilveren ring Turquoise Elle
Turquoise ring  Jaira
Zilveren ring Turquoise Chiara
Zilveren Boho ring Indira Turquoise
Zilveren ring Lotus skyblue
Turquoise  ring Anello Blu
Zilveren ring Turquoise AntiraShop Turquoise sieraden bij Leelavadee Jewelry

Turquoise sieraden van Leelavadee Jewelry kenmerken zich door de prachtige blauwe groene kleur. Deze kleur doet je denken aan de kleur van de zee en zodoende krijg je automatisch zin in de zomer. Bij Leelavadee Jewelry zijn we ook dol turkoois en hebben zodoende een mooi en ruim assortiment met prachtige 925 zilveren sieraden voor jou samengesteld. Deze collectie wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid met nieuwe items. Je vindt bij ons onder andere de volgende sieraden met turquoise edelsteen:

  • zilveren ring Turquoise
  • zilveren oorknopjes Turquoise
  • Turquoise edelsteen armband
  • zilveren hanger Bali turquoise
  • zilveren armband Turquoise
  • oorbellen turquoise edelsteen
  • armband turquoise steen

Turkoois sieraden shop je bij Leelavadee Jewelry

Is turquoise jouw favoriete edelsteen? Ben je helemaal gek van die turquoise edelsteen armband? Of houd je van oorbellen met turquoise edelsteen? Dan ben je bij Leelavadee Jewelry op de juiste plek om je sieraden te scoren. Er is bij ons niet alleen keuze uit veel edelsteen sieraden met deze mooie blauwe groene steen maar bij ons heb jij je aangekochte items ook nog eens super snel in huis. Alle sieraden die je in onze webshop ziet zijn direct leverbaar en worden direct vanuit Nederland verzonden. In de meeste gevallen is het door jouw gekozen sieraad al de volgende dag in huis.

De werking van Turquoise sieraden

Natuursteen sieraden met turquoise zijn niet alleen mooi en hip om te zien maar er wordt ook nog een werking aan toegeschreven. De stenen worden gewonnen in onder andere Amerika, China en Mexico. Van turkoois wordt gezegd dat het een rustgevende en kalmerende werking heeft daarnaast remt het ontstekingen en helpt het bij depressie en vermoeidheid. Zo draag je dus bijvoorbeeld niet alleen een prachtige ring met turquoise steen maar ondersteunt het je ook nog in je mentale gezondheid. Is Turquoise jouw edelsteen? Kijk dan snel rond in onze webshop, je vindt er vast het sieraad van je keuze.

zilveren ring Turquoise Elle

Online Turquoise sieraden kopen

Heb je het turkoois sieraad van jouw keus gevonden? Bijvoorbeeld die armband met turquoise steen? Dan bestel je eenvoudig online bij Leelavadee.nl. Je hebt bij ons keus uit verschillende betaalmethoden zoals iDeal, Paypal of Credit card. Betaal je liever nadat je de sieraden hebt ontvangen? Dat kan ook. Bij Leelavadee Jewelry betaal je eenvoudig en kosteloos met Klarna achteraf betalen en kun je jouw aankoop eerst bekijken voordat je de rekening van Klarna ontvangt. Je hebt bovendien 14 dagen tijd te betalen.

Ook onze Belgische klanten kunnen gratis gebruik maken van Klarna. Maar ook Bancontact, Belfius en KBC behoren tot de mogelijkheden.