Bestsellers
Enkelbandje Oahu zwart
Enkelbandje Maui roze
Enkelbandje olifant groen
Enkelbandje boho spiral tube
Enkelbandje Oahu wit
Enkelbandje Oahu geel
Enkelbandje olifant zwart
Enkelbandje Olifant XL rodium
Enkelbandje olifant turquoise blauw
Enkelbandje Tree of life blauw
Enkelbandje Hamsahand paars
Enkelbandje met 5 Olifantjes
Enkelbandje Olifant rodium
Enkelbandje Tree of life roze
Angel wings enkelbandje turquoise
Enkelbandje Oahu groen
Enkelbandje schelpjes Silver Cowrie
Enkelbandje schildpadjes rodium
Enkelbandje Twinkel deluxe rood
Enkelbandje Leaf (off-white)
Enkelbandje Uil rodium
Enkelbandje Oahu paars
Enkelbandje Maui paars
Enkelbandje schelpjes zilverkleurigZilverkleurige enkelbandjes

Op zoek naar zilverkleurige enkelbandjes? Je vindt ze bij Leelavadee Jewelry. Ben je dol op sieraden van zilver of zilverkleur dan wil je natuurlijk ook een enkelbandje in die kleur. Nou dat komt goed uit want wij hebben een enorm assortiment enkelbandjes in de kleur zilver. Sneup maar eens lekker rond in de webshop van Leelavadee je vindt vast een tof enkelbandje naar jouw smaak.

Lekker veel zilverkleurige enkelbandjes bij Leelavadee.nl

Leelavadee.nl is de specialist op het gebied van enkelbandjes in Nederland. Zeker voor enkelbandjes in de kleur zilver. Veel van deze zilverkleurige enkelbandjes hebben ook kraaltjes in de kleur wit of turquoise, zo combineert het super met je zomerse outfit. Daarnaast hebben we de zilverkleurige enkelbandjes met en zonder bedeltjes, lekker minimalistisch of wat uitbundiger in de Ibiza of Bohemian stijl.

Welke zilverkleurige enkelbandjes vind je o.a.bij Leelavadee?:

Fairtrade enkelbandjes van Leelavadee Jewelry

Bij Leelavadee houden wij van eerlijke handel daarom kopen wij onze enkelbandjes van zilverkleur zelf Fairtrade in. Wij vinden het erg belangrijk dat ook de producenten van onze enkelbandjes een eerlijk prijs voor de door hun gemaakte producten krijgen. Daarom gaan wij zelf ter plaatse en zoeken alle zilverkleurige enkelbandjes persoonlijk voor onze klanten uit. Bij Leelavadee koop je dus niet alleen de hipste en mooiste sieraden maar ben je ook verzekerd van een eerlijk product. Wij vinden dat van belang, jij toch ook?

Online enkelbandjes in zilverkleur kopen

De hipste voetsieraden shop je natuurlijk bij Leelavadee Jewelry, je koopt dan een mooi handgemaakt product voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk pakken wij je aankoop mooi voor je in en zorgen wij voor een snelle verzending van jouw aankoop met PostNL. Bestel je vandaag voor 16.00 dan heb je het pakketje morgen al in huis. En loop je dus de volgende dag al te shinen met je enkelbandjes van Leelavadee.  

zilverkleurige enkelbandjes