Bestsellers
Zilveren teenring Flores
Zilveren teenring Borneo
Zilveren teenring Java
Zilveren teenring bella Bali
Zilveren teenring Wendalyn
Zilveren teenring Rosalia
Zilveren teenring Wandy
Zilveren teenring Balinesa
Zilveren teenring Floralia
Teenring Triple crystal granaatrood
Teenring Triple crystal green
Teenring Triple crystal red
Teenring Triple crystal blue
Teenring Triple crystal white
Teenring / vingertop ring Florida
Teenring / vingertop ring 3 flowers
Teenring / vingertop ring Wave
Teenring / vingertop ring Peace
Teenring / vingertop ring sunflower
Teenring / vingertop ring univers
Teenring / vingertop ring mozaik
Teenring / vingertop ring braided
Teenring / vingertop ring schildpad
Teenring / vingertop ring vlinderTeenring kopen

Teenringen kopen? Dat doe je makkelijk en snel bij leelavadee Jewelry.  Naast de verschillende soorten ringen voor je vingers, bevat het assortiment van Leelavadee Jewelry ook teenringen! Loop jij graag op blote voeten en wil je er chic of hip uitzien? Kijk dan eens bij de uitgebreide keuze die wij bieden. Van elegante ringen met een hartje, tot simpele teenringen met een motiefje; er zit gegarandeerd wat moois tussen voor je teentjes! Nieuw in onze assortiment zijn de teenring Wave en de Bali-Style teenringen. De Leelavadee Toe rings zijn super goed te combineren met onze barefoot sandals en enkelbandjes.

Teenringen helemaal trendy 

In 2020 deed de teenring het al super goed maar in het voorjaar en de zomer van 2021 ging iedereen overstag. De teenring werd een fashion-item dat je niet mag missen. Je kunt kiezen voor een enkele ring aan één van je tenen maar nog leuker is het om verschillende Leelavadee teenringen te combineren. Bij Leelavadee Jewelry hebben we een ruime keus 925 zilveren teenringen. Bij ons kun je terecht voor o.a. onderstaande modellen:

  • Teenring Lotus
  • Olifant teenring
  • Teenring Wave
  • Dolfijn teenring
  • Teenring Bohemian

Natuurlijk combineer je de zilveren teenringen met onze hippe enkelbandjes. We hebben een enorme keus dus daaraan kan het niet liggen. Check bijvoorbeeld eens onze categorie "enkelbandje zilver" daar vind je vast een goede match.

Leelavadee teenringen van 925 zilver

Al onze teenringen zijn gemaakt van 925 zilver, geen probleem dus om mee te zwemmen in de zee of het zwembad. Doordat onze teenringen aan een kant open zijn passen ze altijd. Je kunt de teenring licht buigen om deze aan te passen aan jouw teen. Zoek je dus een teenring die bij jou past, check dan snel de collectie van leelavadee.nl.

Wist je trouwens dat je de zilveren teenring ook als vingertop ring of upperfinger ring kan dragen? Ideaal toch, zo kun jij zelf bepalen hoe je de ring draagt. Helemaal trendy zijn de minimalistische ringen die je aan het bovenste vingerkootje draagt. Wil jij dit ook? Kijk dan snel op deze pagina!

Teenring Bali Style

Teenring van Leelavadee.nl online kopen

Teenringen koop je eenvoudig & snel bij Leelavadee Jewelry. Leelavadee heeft een groot assortiment hippe teenringen dat regelmatig wordt aangevuld. Ook bieden wij de meest gangbare betaalmethoden voor Nederland en België aan. Wij verzenden super snel vanuit ons magazijn in Nederland. Alle sieraden & accessoire bestellingen die wij op werkdagen voor 16.00 binnenkrijgen worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL. Je kunt zelf kiezen voor een brievenbuspakje zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven om op je bestelling te wachten. De postbode bezorgt jouw Leelavadee bestelling gewoon in de brievenbus, makkelijk toch?!