Bestsellers
Sale -25%
Zilveren Labradoriet collier Tonya
Sale -25%
Enkelbandje Chrysocolla
€12,71
€16,95
Sale -25%
Zilveren Maansteen collier Tosca
Sale -25%
Zilveren ring Toermalijn Tiril
Sale -25%
Ketting Labradoriet Janet
€247,46
€329,95
Sale -25%
Spiny Oyster Turquoise ring Drop
Sale -25%
Hanger Spiny Oyster Turquoise Ovaal
Sale -25%
Zilveren oorbel ruwe Apatiet
Sale -25%
Zilveren oorbel ruwe Rozenkwarts
Sale -25%
Armband Labradoriet Janet
€187,46
€249,95
Sale -25%
Zilveren Labradoriet ring Anello XL
Sale -25%
Ring met Ammoniet fossiel
€37,46
€49,95
Sale -25%
Zilveren ring met Ammoniet fossiel
Sale -25%
Zilveren hanger Larimar Sosua
Sale -25%
Turquoise ring Anello
€56,21
€74,95
Sale -25%
Zilveren ring Gemstone Deluxe Amaly
Sale -25%
Zilveren ring Gemstone DeluxeUnieke sieraden collectie

Wanneer je dol bent op sieraden en houdt van unieke items dan zijn de unieke sieraden van Leelavadee zeker iets voor jou. Deze nieuwe zilveren sieraden categorie bestaat uit allemaal unieke sieraden. Wanneer je iets koopt uit deze Leelavadee collectie zul je nooit iemand anders met hetzelfde item zien lopen. Dat is tof want als trendy vrouw van deze tijd wil jij er natuurlijk uitspringen met unieke sieraden, er is immers al genoeg van hetzelfde te koop.

Unieke sieraden van Leelavadee speciaal voor jou

Wij zoeken constant naar unieke en bijzondere sieraden en hebben zo een assortiment samengesteld met unieke sieraden waarvan er van elk exemplaar maar één is gemaakt. Momenteel is er in de collectie keus uit de volgende sieraden. zilveren ringen met ruwe natuursteen, edelsteen ketting, ruwe edelsteen hanger, bijzondere edelsteen armband. En houd onze webshop goed in de gaten want de collectie met unieke sieraden wordt binnenkort nog veel verder uitgebreid.

Unieke sieraden collectie

Combineer jouw unieke sieraden met elkaar

Wil je helemaal uniek zijn? Dan kun je natuurlijk onze sieraden uit deze collectie met elkaar gaan mixen & matchen. Wat denk je bijvoorbeeld van een ruwe rozenkwarts ring in combinatie met ruwe rozenkwarts oorhangers?! Super toch. "standing out of the crowd" dat is wat jij graag wilt. 

Bijzondere sieraden zijn het perfecte cadeautje voor haar

Wil jij jouw lief verrassen met een bijzonder cadeau? Wat is er dan beter om iets persoonlijks te kiezen uit de unieke sieraden collectie van Leelavadee.nl. Je geeft hiermee een blijvend en uniek zilveren sieraad waar er slechts één exemplaar van is gemaakt. Dit sieraad is handgemaakt van 925 zilver en ingelegd met echte edelsteen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het super snel wordt bezorgd in een mooie cadeauverpakking. Wil je er zelf je persoonlijk touch aan geven?! Kies dan voor onze inpakservice. Hier heb je keuze uit zes verschillende soorten inpakpapier en wordt er door ons echt een super mooi cadeau van gemaakt. Als kers op de taart laat je ook nog een gratis kaartje meesturen met naar de keuze de tekst: "ik hou van jou" of "ik mis je". Wil je graag een persoonlijk tekstje toevoegen? Dat kan ook, laat het ons weten en wij regelen het voor je. Bij Leelavadee gaan we voor de 100% happy garantie en zijn pas blij als jij blij bent. Kies daarom hier je unieke sieraden en maak jezelf of een ander blij!