Bestsellers
Smaragd ketting druppel
Armbandje Smaragd druppel
SALE -20%
Zilveren hoop oorringen Smaragd
Smaragd ketting rond
SALE -20%
Oorbel Smaragd
€11,96
€14,95
Zilveren ring met Smaragd Lusa
Smaragd armband Vanida
SALE -20%
Zilveren oorbellen Smaragd Avin
SALE -20%
Oorbellen geboortesteen Mei
Smaragd ketting Caro
Armband Smaragd Defne
SALE -20%
Zilveren oorbellen Smaragd Animah
SALE -20%
Zilveren Smaragd oorbellen Raisa
Smaragd ring Yusra
SALE -20%
Oorknoppen Smaragd Dusha
€39,96
€49,95
Smaragd ring Novia
Hammered ring Smaragd IpanemaSmaragd sieraden

Leelavadee Jewelry is de one-stop online shop voor edelsteen sieraden en dus ook voor smaragd sieraden. De prachtige groene edelsteen heeft een mystieke uitstraling en je voelt direct de connectie met het verre oosten. In onze webshop is er al ruim keus uit sieraden met deze mooie groene edelsteen maar dit assortiment zal alleen nog maar verder worden uitgebreid. Deze edelsteen in de kleur groen is namelijk super populair in zowel de facet als cabochon geslepen versie.

Smaragd sieraden van Leelavadee Jewelry

Wij van Leelavadee vinden het belangrijk dat jij als klant keus hebt in onze webshop. Daarom vind je bij ons niet alleen één soort sieraden van smaragd maar kun je kiezen uit o.a. de volgende smaragd juwelen:

Smaragd sieraden

Smaragd sieraden het ultieme kado

Smaragd wordt ook wel de koning van de edelstenen genoemd. Smaragd juwelen zijn dus ideaal om kado te geven. Want zeg nou eerlijk wie wil er niet een mooi sieraad van deze hele bijzondere edelsteen cadeau krijgen. Gelukkig is er bij Leelavadee Jewelry ruim keus en kun je zelfs een leuke set sieraden uitkiezen om jouw ideale presentje samen te stellen. Laat ons vooral weten dat je het als kado wilt geven dan pakken we het super mooi voor je in. Sowieso worden alle sieraden van smaragd verpakt in een mooie kado verpakking, zo kom jij goed voor de dag met ultieme cadeaus uit de webshop van Leelavadee Jewelry.

Betaalbare sieraden met Smaragd

De super populaire Smaragd edelsteen heeft nog wel eens het imago duur te zijn, dat is echter bij Leelavadee zeker niet het geval. Bij ons koop je betaalbare sieraden met deze mooie groene edelsteen makkelijk en snel online. Het klopt inderdaad dat lang geleden de prijzen van Smaragd erg hoog waren maar deze tijd ligt ver achter ons. Zoek je bijvoorbeeld leuke oorbedels van Smaragd dan shop je die bij ons al voor onder de €10,- En een zilveren ring met smaragd scoor je al voor €46,95. Je ziet dus dat populaire edelsteen sieraden helemaal niet duur hoeven te zijn.