Bestsellers
Sale -25%
Maansteen ketting Coco gold
Sale -25%
Maansteen oorknopjes Kalinga
Sale -25%
Maansteen  oorknopjes Laguna
Sale -25%
Maansteen armband Dominique
€96,75
€129,00
Sale -25%
Zilveren Maansteen collier Tonya
Sale -25%
Maansteen armband leaf
€172,46
€229,95
Sale -25%
Armband Maansteen Dolores
€149,25
€199,00
Sale -25%
Maansteen ring Shauna
€37,46
€49,95
Sale -25%
Ketting bloem Maansteen Zahra
Sale -25%
Zilveren Maansteen collier Tosca
Sale -25%
Maansteen ring Maja  klein
€22,46
€29,95
Sale -25%
Maansteen oorknopjes Jumea
Sale -25%
Zilveren Maansteen oorbellen Raisa
Sale -25%
Zilveren Maansteen ring Lexy
Sale -25%
Goldplated Maansteen ring Geena
Sale -25%
Zilveren oorknopjes Maansteen Joia
Sale -25%
Maansteen armband Sierra
€47,21
€62,95
Sale -25%
Zilveren oorbellen Maansteen Avin
Sale -25%
Zilveren hanger maansteen Janina
Sale -25%
Zilveren Maansteen ring Jessy
Sale -25%
Zilveren Maansteen ring Yndah
Sale -25%
Maansteen oorknopjes Jula
€26,21
€34,95
Sale -25%
Maansteen oorbellen Meggy
€28,46
€37,95
Sale -25%
Maansteen oorbellen MaerleMaansteen sieraden online kopen?

Maansteen sieraden kopen doe je makkelijk en snel bij Leelavadee Jewelry. Bij ons vind je een uniek assortiment van de mooiste 925 zilveren items allemaal ingelegd met Maansteen. De maansteen is een van de populairste edelstenen. Niet zo vreemd want de maansteen kleurt afhankelijk van de lichtinval van grijs naar wit en blauw. De blauwe gloed komt trouwens door het gehalte natrium in de steen, hoe meer natrium er in de steen zit des te blauwer de gloed. Sieraden met maansteen hebben een bijna satijnachtige glans wat deze natuursteen bijzonder en geliefd maakt. Daarnaast heeft de Maansteen een reputatie als het gaat om de werking. De Moonstone wordt ook wel de steen van de hoop genoemd, ook staat de steen voor liefde en vruchtbaarheid. Hoewel de Maansteen een echte vrouwensteen is wil dit overigens niet zeggen dat de maansteen juwelen niet door mannen gedragen kunnen worden.

Verschillende Maansteen sieraden van Leelavadee Jewelry

Omdat de maansteen zo'n populaire en geliefde steen is hebben wij een heel breed assortiment maansteen juwelen van 925 zilver ingelegd met deze prachtige edelsteen. Ben je op zoek naar een mooie zilveren ring of ander sieraad met deze bijzondere steen? Dan zit je bij Leelavadee.nl zeker goed. In de Leelavadee webshop vind je o.a. de volgende maansteen sieraden:

De Moonstone collectie van Leelavadee.nl

Bij Leelavadee Jewelry zijn we dol op de Maansteen en daarom hebben we speciaal voor alle liefhebbers van deze prachtige edelsteen een collectie aangelegd. In onze Moonstone collectie vind je in één oogopslag al onze populaire edelsteen sieraden met Maansteen. Ringen van klein tot groot en bewerkt of juist minimalistisch, je vindt het allemaal in deze uitgebreide collectie met maansteen sieraden. Vind je het leuk om verschillende sieraden met elkaar te combineren kijk dan zeker eens op deze pagina, dan zie je direct welke van onze sieraden goed bij elkaar passen. Net nieuw in deze collectie zijn de minimalistische sieraden die bestaan uit oorknopjes, een ring, een armbandje en een ketting. Allemaal in dezelfde stijl zodat het super tof bij elkaar staat. Natuurlijk zijn al deze juweeltjes gemaakt van 925 zilver en echte edelsteen. 

Maansteen sieraden

De Maansteen ketting betekenis

Niet alleen vanwege de schoonheid van de steen is de Maansteen edelsteen erg populair. Ook het feit dat deze bijzondere steen voor veel mensen een betekenis heeft draagt bij aan de populariteit. Van Maansteen wordt gezegd dat de steen zorgt voor balans in je leven, iets wat voor de meeste van ons erg belangrijk is. Met name als we in periodes van stress en druk onszelf minder goed voelen kan deze mooie edelsteen zorgen voor verlichting. Ook wordt er gezegd dat het je vrouwelijke eigenschappen kan versterken en het je makkelijker kan maken om bij jezelf te komen. Deze mooie eigenschappen zorgen er waarschijnlijk voor dat veel van onze klanten kiezen voor een ketting met maansteen voor zichzelf of, ook mooi, om deze aan een geliefd persoon kado te geven.

Maansteen sieraden super snel verzonden

Sieraden maansteen zijn erg populair onder onze klanten. En Leelavadee wordt erg gewaardeerd om haar brede assortiment sieraden met maansteen. Wij scoren een 9.6 op Kiyoh en onze klanten zijn super tevreden over onze sieraden & snelle service. Het team van Leelavadee Jewelry is erg blij met deze waardering want tenslotte is zo'n hoog cijfer een mooie beloning voor het werk wat wij iedere dag met plezier doen. Wij zoeken met zorg de mooiste edelsteen sieraden voor jou uit en zorgen daarnaast voor een super snelle afhandeling van die bestelling. Wanneer jij voor 16.00 je bestelling plaatst gaat deze dezelfde dag nog mee met PostNL. Zo kun je de volgende dag al genieten van de door jou uitgekozen maansteen sieraden.