Zilveren Labradoriet ring Roxy
Zilveren edelsteen armband Labradoriet
Zilveren oorknopjes Labradoriet Roxy
Zilveren Labradoriet ring Anello XL
Labradoriet ketting Caro
Zilveren armband Labradoriet Latoya
Zilveren hanger Labradoriet Liliana
Edelsteen armband Labradoriet Thian
Zilveren ring Labradoriet Persuan
Edelsteen ketting Thian Labradoriet
Edelsteen ketting Coco mixed gemstones
Edelsteen ketting Coco Labradoriet
Zilveren hanger Labradoriet Lehana
Zilveren hanger Labradoriet Loisy
Zilveren ring Labradoriet Abou
Zilveren oorbel Labradoriet
Zilveren hanger Labradoriet Sariya
Zilveren Labradoriet hanger Bilari
Zilveren hanger Labradoriet Adhira
Zilveren ring Labradoriet Jane
Zilveren oorbellen Labradoriet Saniya
Zilveren oorbellen Labradoriet Mira
Zilveren ring Labradoriet Abha
Zilveren Labradoriet hangerLabradoriet sieraden

Bij Leelavadee Jewelry hebben we een enorm assortiment edelsteen sieraden en de Labradoriet sieraden zijn veruit favoriet bij onze klanten. Het bijzondere aan deze prachtige edelsteen is de mooie donkerblauwe kleur die tevoorschijn komt bij lichtinval. Licht zorgt ervoor dat je de kleur van de steen steeds ziet veranderen, werkelijk heel bijzonder.

Labradoriet sieraden van Leelavadee Jewelry

Omdat wij zo dol zijn op deze prachtige natuursteen hebben wij inmiddels een grote collectie aangelegd van o.a. de volgende sieraden:

Welke werking heeft Labradoriet?

De Labradoriet sieraden zijn niet alleen prachtig om te zien maar er wordt ook van gezegd dat deze edelsteen iets voor je kan betekenen. Zo kan deze edelsteen je helpen om door een voor jou moeilijke periode heen te komen. Labradoriet zou namelijk een beschermende werking hebben tegen negatieve energie en je geestelijke kracht verbeteren. Ook werkt de steen stress verlagend en helpt je om jouw angsten te overwinnen, het maakt je sterker. Zo draag je niet alleen een mooi sieraad om te zien maar helpt het je ook je innerlijk te beschermen en versterken.

Labradoriet sieraden

Labradoriet sieraden kopen bij Leelavadee.nl

Bij Leelavadee Jewelry zijn we dol op edelstenen en dat zie je aan onze uitgebreide collectie. Je koopt bij ons online de labradoriet sieraden van jouw keus. Of het nu gaat om subtiele oorknopjes of een ring met grote labradoriet steen, bij Leelavadee.nl vind je het allemaal. Alle zichtbare sieraden in de webshop zijn op voorraad en direct leverbaar. Je kunt je bestelling betalen met de meest gangbare betaalmethodes zoals iDEAL, Paypal, Credit card of Klarna achteraf betalen. Leveren doen we snel! Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde dag nog verzonden. En is je sieraad toch niet helemaal naar wens, ruilen is geen probleem. Heb je specifieke vragen over labradoriet sieraden of vragen over andere edelsteen sieraden laat het ons dan weten. We helpen je graag!