Bestsellers
Moederdag deal -25%
Piercing shiny silver star
Moederdag deal -25%
Piercing shiny golden star
Moederdag deal -25%
Piercing shiny teardrop druppelvorm
Moederdag deal -25%
Piercing Cartilage stars goldy
Moederdag deal -25%
Piercing Cartilage stars silvy
Moederdag deal -25%
Piercing Shiny flower Otta
Moederdag deal -25%
Piercing Shiny flower Otta gold
Moederdag deal -25%
Piercing met steentjes goudkleur
Moederdag deal -25%
Piercing goudkleur Merella
Moederdag deal -25%
Piercing zilverkleur Merella
Moederdag deal -25%
Piercing met steentjes zilverkleur
Moederdag deal -25%
Piercing goudkleur Marcella
Moederdag deal -25%
Piercing goudkleur Marybelle
Moederdag deal -25%
Piercing zilverkleur MarybelleConch piercings

De piercing liefhebbers kennen deze favoriet onder de piercings vast wel, de conch piercings! Zoals veel andere van deze oor sieraden is de conch piercing mateloos populair. Bij Leelavadee Jewelry spelen we daar graag op in en hebben zodoende een aantal verschillende conch piercings in onze collectie.

Waar zit een conch piercing?

Met al die verschillende oor piercings zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er zijn immers zo veel soorten dat het soms best wel even lastig is. Om je een beetje te helpen sommen we in ieder geval alle soorten oorpiercings op en vertellen we je graag waar de conch piercings gezet worden. Hieronder een overzicht van alle soorten piercings:

De conch zit recht tegenover je gehoorgang en je kunt hier nadat je bent gepiercet gaan voor bijvoorbeeld een conch ringetje of conch staafje in verschillende materialen en/of edelmetalen. Waar je voor gaat is natuurlijk geheel aan jou. Ben jij een uitbundig type en kies je voor een opvallende piercing? Of vind je iets ingetogener een beter idee,en kies je voor één van de meer subtiele conch pierings  maar misschien wel met een bescheiden bling bling effect. Alles mag en niets moet, laat vooral je persoonlijkheid & stijl spreken en uit je lekker op de manier waarbij jij jezelf goed voelt.

Conch piercings

Conch piercings shoppen bij Leelavadee.nl

In de webshop van Leelavadee Jewelry shop je een enorm assortiment aan hippe & trendy earcandy zoals onder andere  zilveren oorbelletjes en ear cuffs en dan mag de conch oorpiercing natuurlijk niet ontbreken. Wij willen jou alles bieden om je oren te pimpen met de leukste en aantrekkelijk geprijsde oorpiercings. Dit doen we zowel met zilveren oorbellen als gold plated oorbellen. De collectie zal echter binnenkort worden uitgebreid met nog meer coole piercings voor je oor. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste oorbellen-nieuws.

Piercings kopen op een vertrouwd online adres

Als je online koopt wil je van een aantal dingen zeker zijn. Goede prijs, ruim assortiment, snelle verzending en natuurlijk een betrouwbare leverancier. Bij Leelavadee Jewelry garanderen wij de bovenstaande zaken en wij zeggen dat niet alleen. Uit onze reviews blijkt dat 99% van onze klanten blij is met onze service. We scoren maar liefst een 9.6 op Kiyoh. Word jij ook één van die tevreden klanten? Klik snel op de oranje bestel button en koop jouw conch piercings bij Leelavadee Jewelry.