Bestsellers
Rook piercing goudkleur Bloem
Rook piercing zilverkleur Bloem
Piercing zilverkleur Marybelle
Piercing goudkleur Marybelle
Piercing goudkleur Marcella
Piercing met steentjes zilverkleur
Piercing zilverkleur Merella
Piercing goudkleur Merella
Piercing met steentjes goudkleur
Piercing Shiny flower Otta gold
Piercing Shiny flower Otta
Daith piercing shiny silver
Daith piercing shiny gold
Daith piercing sparkle silver
Daith piercing sparkle gold
Daith piercing silver 4you
Daith piercing gold 4you
Piercing sparkling dot hoop goldy
Piercing sparkling dot hoop silvy
Piercing sparkling hoop goldy
Piercing sparkling hoop silvy
Piercing zirkonia and dot
Piercing zirkonia big triangle dot
Piercing zirkonia big triangle gold dotPiercings

Piercings zijn hip & hot en happening en zeker niet meer weg te denken uit het modebeeld. De oorpiercing is fraai omdat het een supermooi sieraad is wat opvallend en vrijwel altijd zichtbaar is. Je kunt je oren met één of meer echte oorpiercings helemaal vol hangen met varianten die bij jou passen. Het is een sieraad die bij elke outfit past en je een modieus en trendy uitstraling geeft. Ook op het gebied van de piercings zijn er heel veel variaties. Er is bijvoorbeeld keus uit:

  • Een minimalistische piercing
  • Een glinsterende piercing met zirkonia steentjes
  • Langwerpige piercings
  • Piercings in mooie vormen
  • Ringetjes

Oorpiercings zijn niet alleen maar trendy accessoires; ze zijn ook een uitstekende manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Je kunt jezelf uiten door verschillende soorten piercings te dragen, of het nu subtiel en klassiek is of gedurfd en experimenteel.

Of je nu op zoek bent naar een enkele oorpiercing of een heel oor vol met gaatjes wilt, de keuze is helemaal aan jou! De mogelijkheden zijn eindeloos en elke combinatie is uniek.

Omdat je voor de oorpiercing echt een gaatje door het kraakbeen in je oor moet hebben is dit sieraad alleen geschikt als je wat ouder bent. Vanaf 18 jaar mag je piercings laten zetten. Vanaf 16 jaar mag je bij de sommige piercers een piercing laten zetten met toestemming van je ouders. In enkele gevallen is het niet verstandig piercings te nemen, bijvoorbeeld als je een bepaalde ziekte of allergie hebt of medicijnen gebruikt. Overleg in dit geval met je huisarts. 
Weet je nog niet helemaal zeker of je een oor piercing wel aandurft? Je kunt altijd even naar een erkende en professionele piercer toegaan en je eens laten informeren wat er allemaal mogelijk is. 
Heb je de stap eenmaal genomen en zijn jouw oorpiercings na een aantal maanden mooie geheeld, dan kun je wisselen van piercings en het model uitkiezen die jij mooi vindt en het best bij je past.

Helix piercings, tragus of conch piercings shop je bij Leelavadee.nl

Je kunt je oor volhangen met piercings voor je Helix, Tragus, Daith of Conch. Dit zijn de verschillende plekken op je oor die het meest worden gebruikt om er een te zetten. Daarnaast heb je nog een rook, snug en industrial piercing.

De helix piercing zit aan de bovenkant van je oor, door je kraakbeen, op het randje van je oorschelp. De ear piercing op deze plek heeft meestal een diameter van 1,2 mm. De helixpiercing stud of het staafje kan 6 of 8 mm zijn, het hangt een beetje van de dikte van je kraakbeen af wat jij nodig hebt. Je kunt hier ook een ringetje dragen. Ook een hele rij helix piercings onder elkaar zie je tegenwoordig steeds vaker. 

De tragus is het kleine stukje kraakbeen dat voor je gehoorgang zit. De tragus piercing of ook wel piercings for tragus wordt door dit kleine stukje kraakbeen gezet. Op deze plek heeft het ook meestal een diameter van 1,2 mm. De lengte voor de traguspiercing is vrijwel altijd 6 mm. Je kunt hier ook een klein ringetje dragen.

De conchpiercing zit in het grote vlakke stuk midden in je oorschelp. Hier is je kraakbeen vrij dik.
Je kunt m iets naar binnen of naar buiten laten zetten. Aan de buitenkant lijkt het bijna een helixpiercing. Het verschil met de helix piercing is dat deze echt helemaal tegen het gekrulde randje van je oor aan en de conch piercing zit echt op het grote stuk kraakbeen. Hier wordt er een 1,2 of een 1,6 mm staafje gebruikt.

De septum piercing 

Piercings van Leelavadee Jewelry

Een septumpiercing is er één die door je neus gaat. Het gepiercte deel gaat door het stukje vel onder het kraakbeen van het neustussenschot, er wordt niet vaak door het kraakbeen heen gepiercet. 
In een septumpiercing wordt een ringetje gedragen of een een gebogen staafje. Het ringetje wordt ook wel circular barbell genoemd. Tegenwoordig is er zoveel keus in neusringen. Je ziet niet alleen meer het minimalistische ringetje met 2 balletjes maar er is tegenwoordig een fraai assortiment aan hippe neusringen, zoals de bohemian style neusringetjes. Bij Leelavadee hebben we een aantal ringetjes in het assortiment die zowel in je oor als in je neus gedragen kunnen worden. 

Geen gaatjes voor Piercings? Ga voor Earcuffs van Leelavadee

Vind je echte oorpiercings toch wat eng of mag je er geen laten zetten vanwege een ziekte of je werk? Dan kun je bij Leelavadee ook terecht voor een mooi andere oplossing. De nep piercing of misschien wel nep piercings hebben we in ruime mate voorhanden in onze collectie, nep piercings voor je oor noemen we in het Engels: earcuffs.
De earcuff is een super mooi alternatief. Het voordeel van de ear cuffs is dat je er geen gaatje voor nodig hebt. Ook de earcuffs zijn bij Leelavadee Jewelry in vele variaties verkrijgbaar, voor elke stijl en bij elke outfit hebben we wel een te gekke ear cuff die er goed bij past.
En last but not least...combineer beide sieraden met elkaar en vergeet natuurlijk de gewone oorknopjes en oorringetjes niet, hang je oren vol, want dat is de trend!

Jouw piercing sieraden of cadeautjes snel in huis

Oorpiercings zijn hot, happening en een fantastische manier om jezelf te uiten. Van de traditionele oorlel piercings tot de gedurfde industrial stijl, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om goed voor je piercings te zorgen tijdens het genezingsproces en blijf op de hoogte van de nieuwste trends voor een fashionable look!

Als je vandaag iets koopt in onze sieraden webshop dan wordt het direct ingepakt en verzonden Zo heb jij je sieraden, als de postbode een beetje snel is, misschien morgen al in huis. Je kan dus altijd last-minute nog een outfit afstylen met Leelavadee sieraden. Ook heb je nog snel dat leuke cadeautje op tijd in huis. Jij kan stralen op het feestje, of je nu zelf de nieuwe sieraden draagt of het als cadeautje weg geeft. En als jij straalt zijn wij blij!