Sale -20%
Piercing sparkling dot hoop goldy
Sale -20%
Piercing sparkling dot hoop silvy
Sale -20%
Piercing sparkling hoop goldy
Sale -20%
Piercing sparkling hoop silvy
Sale -20%
Piercing zirkonia and dot
Sale -20%
Piercing zirkonia big triangle dot
Sale -20%
Piercing zirkonia big triangle gold dot
Sale -20%
Piercing zirkonia small triangle gold dot
Sale -20%
Piercing zirkonia small triangle dot
Sale -20%
Piercing Cartilage stars silvy
Sale -20%
Piercing Cartilage stars goldy
Sale -20%
Piercing Filligree flower goldy
Sale -20%
Piercing shiny teardrop druppelvorm
Sale -20%
Piercing shiny golden star
Sale -20%
Piercing shiny silver starPiercings

Piercings

De piercing trend

De piercing is hip en hot en niet meer weg te denken uit het modebeeld. De oorpiercing is fraai omdat het een supermooi sieraad is wat opvallend en vrijwel altijd zichtbaar is. Je kunt je oren met één of meer echte piercings helemaal vol hangen met varianten die bij jou passen. Het is een sieraad die bij elke outfit past en je een modieus en trendy uitstraling geeft. Ook op het gebied van de piercings zijn er heel veel variaties. Er is bijvoorbeeld keus uit:

  • Een minimalistische piercing
  • Een glinsterende piercing met zirkonia steentjes
  • Langwerpige piercings
  • Piercings in mooie vormen
  • Ringetjes

Omdat je voor de oorpiercing echt een gaatje door het kraakbeen in je oor moet hebben is dit sieraad alleen geschikt als je wat ouder bent. Vanaf 18 jaar mag je een piercing laten zetten. Vanaf 16 jaar mag je bij de sommige piercers een piercing laten zetten met toestemming van je ouders. In enkele gevallen is het niet verstandig een piercing te nemen, bijvoorbeeld als je een bepaalde ziekte of allergie hebt of medicijnen gebruikt. Overleg in dit geval met je huisarts. 
Weet je nog niet helemaal zeker of je een piercing wel aandurft? Je kunt altijd even naar een erkende en professionele piercer toegaan en je eens laten informeren wat er allemaal mogelijk is. 
Heb je de stap eenmaal genomen en is je piercing na een aantal maanden mooie geheeld, dan kun je wisselen van piercing en dé piercing uitkiezen die jij mooi vindt en het best bij je past.

Helix, tragus of conch piering shop je bij Leelavadee.nl

Je kunt je oor volhangen met piercings voor je helix, tragus of conch. Dit zijn de verschillende plekken op je oor die het meest worden gebruikt om een piercing te zetten. Daarnaast heb je nog een rook, snug en industrial piercing.

De helix piercing zit aan de bovenkant van je oor, door je kraakbeen, op het randje van je oorschelp. De piercing op deze plek heeft meestal een diameter van 1,2 mm. De helixpiercing stud of het staafje kan 6 of 8 mm zijn, het hangt een beetje van de dikte van je kraakbeen af wat jij nodig hebt. Je kunt hier ook een ringetje dragen. Ook een hele rij helix piercings onder elkaar zie je tegenwoordig steeds vaker. 

De tragus is het kleine stukje kraakbeen dat voor je gehoorgang zit. De tragus piercing wordt door dit kleine stukje kraakbeen gezet. De piercing op deze plek heeft ook meestal een diameter van 1,2 mm. De lengte voor de tragus piercing is vrijwel altijd 6 mm. Je kunt hier ook een klein ringetje dragen.

De conch piercing zit in het grote vlakke stuk midden in je oorschelp. Hier is je kraakbeen vrij dik.
Je kunt de piercing iets naar binnen of naar buiten laten zetten. Aan de buitenkant lijkt het bijna een helix piercing. Het verschil met de helix piercing is dat deze echt helemaal tegen het gekrulde randje van je oor aan en de conch piercing zit echt op het grote stuk kraakbeen. Er wordt een 1,2 of een 1,6 mm staafje gebruikt voor deze piercing.

De septum piercing bij Leelavadee

Piercings van Leelavadee

Een septumpiercing is een piercing die door je neus gaat. Het gepiercte deel gaat door het stukje vel onder het kraakbeen van het neustussenschot, er wordt niet vaak door het kraakbeen heen gepiercet. 
In een septumpiercing wordt een ringetje gedragen of een een gebogen staafje. Het ringetje wordt ook wel circular barbell genoemd. Tegenwoordig is er zoveel keus in neusringen. Je ziet niet alleen meer het minimalistische ringetje met 2 balletjes maar er is tegenwoordig een fraai assortiment aan hippe neusringen, zoals de bohemian style neusringetjes. Bij Leelavadee hebben we een aantal ringetjes in het assortiment die zowel in je oor als in je neus gedragen kunnen worden. 

De earcuff is een nep piercing

Vindt je een echte piercing toch wat eng of kun je geen echte piercing laten schieten vanwege een ziekte of vanwege je werk? Dan kun je bij Leelavadee ook terecht voor een nep piercing.
De earcuff is een super mooi alternatief voor de echte piercing. Het voordeel van de earcuff is dat je er geen gaatje voor nodig hebt. Ook de earcuff is bij Leelavadee Jewelry in vele variaties verkrijgbaar, voor elke stijl en bij elke outfit hebben we wel een nep piercing die er goed bij past.
En last but not least...combineer een echte piercing ook eens met een earcuff en vergeet natuurlijk de gewone oorknopjes en oorringetjes niet, hang je oren vol, want dat is de trend!

Jouw sieraden of cadeautje snel in huis

Als je vandaag iets koopt in onze sieraden webshop dan wordt het direct ingepakt en verzonden Zo heb jij je sieraden, als de postbode een beetje snel is, misschien morgen al in huis. Je kan dus altijd last minute nog een outfit afstylen met Leelavadee sieraden. Ook heb je nog snel dat leuke cadeautje op tijd in huis. Jij kan stralen op het feestje, of je nu zelf de nieuwe sieraden draagt of het als cadeautje weg geeft. En als jij straalt zijn wij blij!