Bestsellers
Zilveren BOHO ring Angel wings
Ringmeter
€3,95
SALE -25%
Boho ring Angel Wings goldplated
SALE -33%
Angel wing ring
€19,95
€29,95
Leelavadee Zilver poetsdoekje
SALE -35%
Zilveren Angel wings ring
€14,95
€22,95
SALE -40%
Zilveren Angelwings ring turquoise
SALE -33%
Zilveren ring Angel wing zirkonia
Gratis kaartje -ik mis je / ik hou van jou-
SALE -33%
Zilveren ring Angel
€19,95
€29,95
SALE -43%
BOHO Angel wings ring
€19,95
€34,95
SALE -33%
Zilveren Angel wings  ring zirkoniaShop Angel Wings ringen bij Leelavadee.nl

Een Boho Angel ring kopen? Leelavadee Jewelry heeft een prachtige collectie ringen met engelenvleugels. De engel ring is niet alleen fraai door de prachtige vorm maar is ook een schitterende ring met een speciale betekenis. Als je iemand verloren bent is het voor veel mensen mooi deze geliefde persoon toch "bij je te dragen", de Leelavadee Angel wings ring is hiervoor het ideale sieraad.
De ring is mooi om zelf te dragen maar je kunt de engelen ring met de speciale betekenis ook heel goed als cadeau geven aan iemand die je lief is. 

Verschillende Angel wings ringen van Leelavadee Jewelry

Bij Leelavadee Jewelry kun je kiezen uit verschillende modellen Angel ringen. Van wat grotere Boho modellen tot een iets subtielere versie ingelegd met zirkonia, er is voor ieder wat wils! Kijk snel eens rond en wie weet draag jij morgen al die fraaie Angel Wings ring.
Je kunt de ring aan elke vinger dragen, de ringen zijn er namelijk in verschillende maten. De populaire angelwings ring met een opening tussen de vleugels is licht verstelbaar. Dat betekent dat die ring vrijwel altijd past, aan elke soort vinger, dik of dun. Ook aan een duim zal de ring prima staan.

Boho ring Angel wings in zilver of liever verguld?

Onze bestseller de Boho ring Angel wings is verkrijgbaar in 3 maten en 2 varianten. Omdat de zilveren versie een van onze absolute bestsellers is hebben wij enige tijd geleden besloten om hiervan ook een vergulde versie te laten maken. Zo kun je bij Leelavadee Jewelry dus kiezen voor een zilveren of gouden Angel wings ring, fijn toch!

Angel wings ring

Angel wings ring kopen?

Als je de angel ring van jouw keuze hebt gevonden wil je die natuurlijk zo snel mogelijk om je vinger. Shop de ring op werkdagen dan voor 16.00 en wij verzenden  je bestelling dezelfde dag nog met PostNL, zodat jij die mooie ring de volgende dag al om je vinger hebt. Is de maat niet goed of wil je toch ruilen tegen een andere ring? Geen probleem bij Leelavadee.nl heb je hiervoor ruim de tijd.