Bestsellers
Sunny Days -25%
Geboortebloem November
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Oktober
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem September
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Augustus
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Juli
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Juni
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Mei
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem April
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Maart
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Februari
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem December
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem Januari
€33,71
€44,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting December
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting November
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Oktober
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting September
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Augustus
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Juli
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Juni
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Mei
€29,96
€39,95
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting April
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Maart
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting Februari
Sunny Days -25%
Geboortebloem ketting JanuariGeboortebloem ketting

Een geboortebloem ketting is een sieraad met een diepere betekenis en daarom zijn deze kettingen ideaal om cadeau te geven. Wij van Leelavadee Jewelry zijn dol op betekenisvolle sieraden & cadeautjes en daarom hebben we speciaal voor jou een prachtige zilveren collectie met geboortebloem kettingen samengesteld. Benieuwd wat we te bieden hebben? Lees dan vooral even verder want na het lezen van deze pagina ben je helemaal op de hoogte van onze kettingen met geboortebloem en alles wat je erover zou moeten weten.

Een geboortebloem ketting en de betekenis ervan

Iedere maand van het jaar heeft betrekking op een bepaalde bloem. En deze bloem staat weer voor een aantal specifieke eigenschappen. Met het dragen van een geboortebloem ketting vertegenwoordig je dus de maand waarin je bent geboren en daarnaast staat dit voor de karakteristieken die helemaal bij jou passen. Super leuk dus om zo'n geboortebloem ketting te dragen en hiermee iets over jezelf te vertellen. Bij Leelavadee begrijpen we dat en zodoende hebben we voor iedere maand een mooie ketting met geboortebloem laten ontwerpen. Kettingen met geboorte bloemen zijn een leuk alternatief voor een sterrenbeeld ketting. We zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt?!

Welke geboortebloemen zijn er?

Eerst moet je natuurlijk wel weten welke geboortebloemen, ook wel Birth Flowers genoemd, er bij welke maand past. Hieronder een overzicht om je te helpen:

 • Geboortebloem januari: Het Sneeuwklokje & De Tuinanjer
 • Geboortebloem februari: Het Viooltje & De Iris
 • Geboortebloem maart: De Narcis
 • Geboortebloem april: Het Madeliefje
 • Geboortebloem mei: Het Lelietje van Dalen & De Meidoorn
 • Geboortebloem juni: De Roos
 • Geboortebloem juli: De Waterlelie
 • Geboortebloem augustus: De Klaproos & De Gladiool
 • Geboortebloem september: De Dagbloem
 • Geboortebloem oktober: De Goudsbloem & De Kosmos
 • Geboortebloem november: De Chrysant
 • Geboortebloem december: Hulst

Zo, nu weet je welke geboorte bloem ketting er bij jouw geboortemaand past en welke bloem er staat voor jouw maand. Dat is fijn want je shopt nu eenvoudig de juiste geboorte ketting voor jezelf of voor iemand anders.

Geboortebloem ketting

Welke geboortebloem kettingen shop je bij Leelavadee Jewelry?

Als je een beetje bekend met ons bent, dan weet je dat we houden van een ruim en gevarieerd assortiment. Daarom hebben we, in onze collectie geboortebloem sieraden, gekozen voor 2 verschillende stijlen kettingen met geboortebloem. Voor de liefhebbers van minimalistische sieraden hebben we kleine zilveren geboortebloem kettinkjes met in de kern het bijpassende geboortesteentje. Zoek je een iets opvallender ketting met geboorte bloem dan is er ook een variant met de afbeelding van de bloem. Deze versie heeft daarnaast ook een apart geboortesteentje. Super leuk en subtiel! Als voorbeeld, voor de maand januari staat er een afbeelding van het sneeuwvlokje op de hanger en is er een klein granaat geboortesteentje aan toegevoegd. Zo heb je een geboortesteen ketting en een zilveren geboortebloem ketting in één! Oh ja, bijpassende geboortebloem oorbellen vind je ook in onze shop, zo maak jij je sieraden set snel compleet.

Super leuk om cadeau te geven of te ontvangen!

Geboortesteen sieraden en geboortebloem sieraden zijn mega populair & gewild. Eigenlijk zijn het het hele jaar door populaire sieraden cadeaus. Maar natuurlijk spant het einde van het jaar de kroon als het gaat om sieraden met een betekenis. Het is natuurlijk té leuk om een geboortebloem ketting of geboortebloem oorbellen cadeau te krijgen of te geven in de decembermaand! Ja, een geboorte ketting is het perfecte geschenkidee. Het is origineel en attent tegelijk en de ontvanger van dit sieraden cadeautje zal het zeker op erg op prijs stellen. Het cadeau is immers naast een mooi sieraad en stijlvol accessoire ook een kado met symbolische waarde. Koop je een geboortebloem ketting bij Leelavadee Jewelry dan hebben wij er nog iets extra's aan toegevoegd. De ketting wordt geleverd in een fraai sieradendoosje met kaartje. Op dit kaartje staat niet alleen een afbeelding van de Birth flower maar ook een tekst met de eigenschappen behorende bij de betreffende geboorte bloem. Om het helemaal compleet te maken kies je natuurlijk voor onze cadeau inpak service. Je ontvangt dan een kant en klaar cadeau waar jijzelf helemaal niets maar aan hoeft te doen, easy toch?!

Jouw Geboortebloem ketting snel geleverd

Lang wachten op je bestelling? Niet bij Leelavadee Jewelry! Bij ons gaan alle bestellingen, op werkdagen, altijd dezelfde dag nog mee met PostNL. Het enige wat je hoeft te doen is de bestelling plaatsen voor 16:00, dan gaat deze gegarandeerd mee met PostNL. In 99% van de gevallen ontvang je dan de volgende dag al je pakketje. Omdat wij het merendeel van de pakketjes verzenden in brievenbusdoosjes hoef je er ook niet voor thuis te blijven, de postbode bezorgt je geboortebloem ketting gewoon in jouw brievenbus. Makkelijk toch?! Natuurlijk kun je ook kiezen voor aflevering op een PostNL punt, de keus is geheel aan jou.