Sieraden voor heren

 

Niet alleen dames dragen sieraden, maar steeds meer en meer mannen kunnen niet meer zonder ringen en armbanden, Bij Leelavadee Jewelry willen we hier graag aan tegemoet komen, we houden onze partners immers graag tevreden ;-)

 

Stoere kralen armbanden voor mannen van Leelavadee Jewelry

De natuursteen kralen armbanden van Leelavadee Jewelry passen uitstekend bij zowel een chique als casual kledingstijl. De armbanden passen perfect bij een jeans maar misstaan ook niet op een nette pantalon.

 

Natuursteen kralen met zilveren beads als extra touch

Onze fraaie natuursteen armbanden zijn o.a. te krijgen in Black Onyx, Tiger-eye, Turquoise en Jasper stone. Sommige van onze armbanden zijn voorzien van een fantasie bead van 925 zilver. Wil je graag een Buddha kralen armband? Ook dan ben je bij Leelavadee Jewelry aan het juiste adres, onze collectie bestaat uit meerdere kralen armbanden met zilveren Buddha kraal.

 

Bali Style heren armbanden van 925 zilver

Nieuw bij Leelavadee Jewelry zijn de heren armbanden van 925 zilver. De zilveren armbanden laten zich perfect combineren met een of meer van de natuursteen armbanden uit onze collectie. Onze zilveren heren armbanden zijn handgemaakt, tijdloos en worden verpakt in een fraaie geschenkdoos. De zilveren Leelavadee armbanden zijn verkrijgbaar met verschillende schakels en natuurlijk in 3 maten, zodat er ook voor jou altijd een passende armband tussen zit.

Check snel onze collectie, als je voor 16:00u een bestelling plaatst dan heb je jouw armband morgen al in huis!