Bestsellers
Sale -25%
Blue Topaz oorbellen Mai
€33,71
€44,95
Sale -25%
Blue Topaz oorbellen Mewi
€33,71
€44,95
Sale -25%
Goldplated ring Grazia Blue Topaz
Sale -25%
Blue Topaz oorknopjes Jila
Sale -25%
Zilveren oorbellen Blue Topaz Medewi
Sale -25%
Zilveren Bali bangle Blue Topaz
Oorbedeltje Blue Topaz
Sale -25%
Zilveren Boho ring Blue TopazBlue Topaz sieraden kopen?

Is blauw jouw favoriete kleur en ben je dol op sieraden? Check dan snel onze categorie met Blue Topaz sieraden. De blauwe topaas is een werkelijk schitterende edelsteen die wij bij Leelavadee Jewelry in veel van onze sieraden hebben verwerkt. En omdat de steen zo prachtig van kleur is wordt ons assortiment alleen nog maar meer uitgebreid met deze schitterende natuursteen.

Blue Topaz sieraden

Ruim assortiment Blue Topaz sieraden bij Leelavadee Jewelry

Voor sieraden met edelsteen moet je bij Leelavadee zijn! Bij ons vind je een enorme keuze aan sieraden met verschillende natuurstenen. Dat geldt ook voor blauwe topaas. Deze mooie lichtblauwe edelsteen hebben wij verwekt in verschillende sieraden waaronder:

Sieraden met blauwe topaas facet geslepen?

Over smaak valt niet te twisten. Zo houdt de één van facet geslepen stenen en een ander van cabochon geslepen edelstenen. Maar bij sieraden van Blue Topaz gaat de voorkeur vaak uit naar facet geslepen. En dat snappen wij wel, de lichtblauwe edelsteen geeft namelijk een prachtige schittering zodra deze in vlakjes is geslepen. Dit slijpen in platte vlakken wordt namelijk zo gedaan dat er een optimale weerkaatsing en breking van licht ontstaat. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze Blue Topaz oorbellen uit Bali. Deze op ambachtelijk wijze gemaakte zilveren oorbellen worden voorzien van blauwe topaas en zijn werkelijk prachtig.