Bestsellers
Labradoriet hanger Xiarie
Blauwe Chalcedoon hanger Lidia
Boogschutter ketting
Boogschutter oorbellen
Chalcedoon oorknoppen Jazzy
Zilveren oorbellen Blue Chalcedone Animah
Zilveren ring Lapis Lazuli Yunia
Zilveren ring Lapis Lazuli Yusra
Zilveren Labradoriet ring Lexy
Ketting Labradoriet Janet
Hanger Labradoriet Zayna
Zilveren oorbellen Labradoriet Nimra
Zilveren oorbellen Lapis Lazuli Nimra
Lapis Lazuli  oorbellen Venezia
Lapis Lazuli  oorbellen Firenze
Edelsteen oorbellen Labradoriet Livia
Lapis Lazuli  oorbellen Napoli
Lapis Lazuli  oorbellen Pisa
Lapis Lazuli  oorbellen Milano
Lapis Lazuli  oorbellen Roma
Edelsteen ketting Caya Lapis Lazuli
Labradoriet hanger Zira
Zilveren oorbellen Labradoriet Avin
Labradoriet hanger ZekaBoogschutter Sterrenbeeld

Vier jij je verjaardag tussen 23 november en 21 december, dan past het Boogschutter Sterrenbeeld bij jou. Als je altijd al hebt willen weten welke sterrenbeeld sieraden passen bij de boogschutter dan moet je zeker even verder lezen. Wij van Leelavadee Jewelry leggen je namelijk graag uit welke edelsteen sieraden er uitstekend passen bij het sterrenbeeld van de Boogschutter.

Boogschutter Sterrenbeeld

De eigenschappen van het Boogschutter sterrenbeeld

Allereerst is het natuurlijk leuk om je te verdiepen in de eigenschappen van dit sterrenbeeld. Ben je zelf een boogschutter of misschien wel je vriendin, moeder of zus?! Wat voor soort mensen zijn Boogschutters, wat vinden ze fijn en waar houden ze absoluut niet van.

De Boogschutter is doorgaans een vrolijk en positief persoon, ze gaan het leven positief tegemoet en kunnen dit ook goed overbrengen op anderen. Andere mensen voelen zich vaak prettig in gezelschap van personen met het Boogschutter sterrenbeeld, de opgewektheid heeft immers een aanstekelijke werking. En dit zorgt er vaak voor dat de positieve vibe wordt overgebracht.

Boogschutters zijn meestal wel erg direct en zeggen wat ze denken, dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Ook is stilzitten niet iets waar dit sterrenbeeld van houdt, dit komt omdat ze leergierig zijn en dol op het opdoen van nieuwe & creatieve ideeën.

Edelstenen die passen bij een Boogschutter Sterrenbeeld?

Een prima aanvulling op de eigenschappen en het karakter van de Sagittarius zijn de edelstenen:

  • Lapis Lazuli
  • Chalcedoon
  • Labradoriet

Van alle genoemde edelstenen die goed aansluiten bij het sterrenbeeld van de boogschutter hebben wij verschillende sieraden in verschillende prijsklassen beschikbaar. Voor iedere portemonnee vind je iets in onze webshop. Zoek jij bijvoorbeeld een Labradoriet ring? Leelavadee heeft meer dan 30 verschillende modellen uit voorraad leverbaar. Maar ook een Lapis Lazuli ring of een hanger met Chalcedoon. Natuursteen oorbellen met Chalcedoon of een ring met blauwe chalcedoon je shopt het allemaal in onze webwinkel. Dus zoek jij een fashionable sieraad met steen wat ook nog eens perfect aansluit bij het Boogschutter sterrenbeeld, zoek dan niet verder. Leelavadee Jewelry heeft hetgeen wat jij zoekt.

Boogschutter sieraden kopen bij Leelavadee Jewelry

Bij Leelavadee Jewelry geloven we in het verbinden van mensen met hun unieke eigenschappen, en onze Boogschutter sterrenbeeld sieraden doen precies dat. Dus waarom zou je genoegen nemen met gewone sieraden als je kunt stralen met items die jouw individualiteit omarmen en versterken? Bekijk vandaag nog onze collectie en vind het perfecte Boogschutter sieraad dat jouw avontuurlijke geest uitstraalt! Al onze sieraden worden met zorg gemaakt, met aandacht voor detail en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een Boogschutter ketting, armband of ring, onze collectie heeft iets speciaals voor elke smaak. Leelavadee sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals 925 zilver en 925 zilver met gold plating, zodat ze lang meegaan en mooi blijven. Koop dus vandaag jouw favoriete Sagittarius sieraad zodat je het morgen al kunt dragen!