Bestsellers
Piercing sparkling dot hoop silvy
Piercing sparkling dot hoop goldy
Piercing Filligree flower goldy
Piercing sparkling hoop silvy
Piercing sparkling hoop goldySeptum piercings wat zijn dat eigenlijk?

Piercings zijn er veel verschillende soorten, materialen en stijlen. Maar septum piercings zijn zeker één van de meest opvallende gezicht sieraden. Een septum piercing draag je namelijk door je neus. Nou ja, eigenlijk door het velletje onder je neusschot. dat klinkt pijnlijk maar in de praktijk valt dit meestal reuze mee hoewel iedereen natuurlijk een andere pijngrens kent. Misschien moet je er een traantje om laten of heb je wel de neiging om te moeten niezen. Maar als de septumpiercing dan ook is gezet maak je wel direct een enorm statement! Dus naast conch piercings, tragus piercings of helix piercings is dit bijzondere neus sieraad ook wel iets voor jou.

De populariteit en oorsprong van neus ring sieraden

As we speak is de populariteit van piercing septum bijzonder groot. Het doet een beetje denken aan het einde van de jaren 90 waarin de navelpiercing een enorme sieraden trend was en een mega hit onder de jeugd. Op dit moment is de septum piercing trend ingezet door grote sterren als Lady Gaga en Rihanna. Zoals gebruikelijk is deze sieradentrend opgepikt en zien we wereldwijd de populariteit van de septum piercing in zowel echte piercings als ook fake septum piercings.

De oorsprong van deze trend gaat echter vele jaren terug. Net als de oorpiercing vindt ook de septum piercing haar oorsprong bij de primitieve stammen. Waarbij de stammen uit Nieuw Guinea het meest bekend zijn als het om het dragen van septum piercings gaat. Bij de stammen heeft deze lichaamsversiering een betekenis. In Nieuw Guinea werd het gebruikt om jonge jongens op weg te helpen naar hun volwassenheid. In Bangladesh staat een neuspiercing septum bij vrouwen voor het getrouwd zijn.

Septum piercings

Neus piercings in zilver en goudkleur

Zoveel mensen zoveel verschillende wensen. En daarom hebben we bij Leelavadee Jewelry lekker veel keus in septum piercings. Zoals bijvoorbeeld de septum piercing click ringen. Het maakt niet uit of je een goudkleurige septum piercing of een septum piercing zilver zoekt, wij hebben ze uit voorraad leverbaar. Houd je van een bling piercing? Dan hebben we septum piercings met kleine zirkonia steentjes die jouw neus piercing lekker laten shinen. Dus ben je liefhebber van septum piercings goud of septum piercings zilver, je shopt ze bij Leelavadee Jewelry. Trouwens, houd de webshop in de gaten want binnenkort zullen wij de septum piercing collectie verder uitbreiden met nieuwe en trendy exemplaren.

Koop septum piercings bij Leelavadee Jewelry

Een neus piercing kopen doe je dus eenvoudig en vertrouwd in de Leelavadee webshop. Wij leveren super snel en mooi verpakt. Geef je een piercing cadeau? Vergeet dan niet te kiezen voor onze cadeau inpakservice, je kunt dan kiezen uit verschillende soorten cadeau inpakpapier en wij nemen je "het gedoe" van inpakken uit handen. Ideaal toch?! Ook heb je bij ons voldoende betaalmethoden om je septum piercings af te rekenen. Het maakt niet uit hoe je wilt betalen, bij ons kan het met o.a. iDEAL, Credit card, Klarna achteraf betalen en Paypal. Ook voor onze buitenlandse klanten zijn er tal van betaalmogelijkheden. Wacht dus niet langer en plaats je bestelling, wij zien je graag als nieuwe klant!