Shop je mooiste maansteen ringen bij Leelavadee Jewelry

De Maansteen ring is hip en trendy. Dat natuursteen ringen populair zijn merken we de afgelopen jaren goed. Er is steeds meer vraag naar ringen met edelstenen en met name de Maansteen ring is erg populair. Het is een accessoire die bij elke outfit past en je meteen een exclusief gevoel geeft. De maansteen ringen zijn er in veel soorten en maten, soms met een grote en soms met een kleine zilveren kast om de steen heen. Er is keus uit een strakke moderne maansteen ring of een Bohemian zilveren ring, een zilveren ring met een grote of met een kleine maansteen erin. Ook de klassiek uitziende ring met een fraaie bewerkte kast is tegenwoordig weer helemaal hot. Zo kies je altijd een ring met maansteen die helemaal bij jouw unieke style aansluit. De maansteen ring is een subtiele maar toch opvallende ring die het aan jouw hand zeker goed zal doen. 
Of mix de stylen met elkaar. Zo is het bijvoorbeeld trendy om grote en kleine ringen aan verschillende vingers met elkaar te combineren. Je zult zeker vele bewonderende blikken ontvangen. 

Maansteen ringen zijn sieraden met een betekenis

Ringen met een edelsteen zijn naast dat ze heel mooi zijn ook nog eens bijzonder omdat er een verhaal achter de steen zit. Dit maakt een Maansteen ring ook zo bijzonder om te dragen. De ring met de natuursteen geeft je een bijzonder gevoel. Door de betekenis van de steen is het ook super mooi om een ring met Maansteen kado te geven, je geeft een ring met een betekenis! 

De Maansteen kan je innerlijke gevoeligheid versterken. Als je een belemmering hebt helpt de Maansteen om weer bij je gevoel te kunnen komen. Het helpt je om meer balans te vinden in tijden van stress en overbelasting. Het is een steen van hoop, liefde en vruchtbaarheid. Het is dan ook een echte vrouwen steen. Het versterkt je vrouwelijke eigenschappen. Dat betekent echter niet dat een man geen Maansteen kan dragen hoor!

De kleur van de maansteen is betoverend

De kleur van de maansteen maakt deze steen tot een van de meest bijzondere edelstenen. De kleur van deze edelsteen is ook de reden dat zoveel mensen onder de indruk zijn van deze steen. De steen kleurt van wit of grijs naar prachtig lichtblauw als je de steen in het licht houdt. Je kunt tijden kijken naar de steen, ze zijn betoverd mooi als het om de kleur gaat. 

Voor elke vinger de juiste ring

Weet je je ringmaat niet? Dan is het handig om deze maattabel eens te bekijken. Natuurlijk kun je ons ook altijd om advies vragen. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Kom je er zelf, of na ons advies, toch nog niet helemaal uit, dan kun je natuurlijk onze handige ringmeter aanschaffen. Zo weet je in de toekomst altijd de juiste maat ring voor elke vinger te kopen.