Zilveren hoop oorringen Carneool
Zilveren oorbel Maansteen
Zilveren oorbel Tiger-eye
Zilveren oorbel Labradoriet
Zilveren oorbellen met Robijn Saniya
Zilveren oorbellen Tiger eye Saniya
Zilveren oorbellen Carneool Azra
Zilveren oorbellen Carneool Aahana
Zilveren oorbellen Carneool Saniya
Zilveren oorbellen Maansteen Saniya
Zilveren oorbellen Black Onyx Saniya
Zilveren oorbellen Blauwe Saffier Saniya
Zilveren oorbellen Smaragd Mahala
Zilveren oorbellen Black Onyx Mahala
Zilveren oorbellen Maansteen Mahala
Zilveren oorbellen Smaragd Saniya
Zilveren oorbellen Labradoriet Saniya
Zilveren oorbellen Rozenkwarts Saniya
Zilveren oorbellen Amethist Saniya
Zilveren oorbellen blauwe Chalcedoon Saniya
Zilveren oorbellen Black Onyx Maya
Zilveren oorbellen Labradoriet Mira
Zilveren oorbellen Smaragd Lusa
Zilveren oorbel CarneoolNatuursteen oorbellen

Onze zilveren natuursteen oorbellen passen fantastisch bij de zilveren ringen met natuursteen. Deze 925 zilveren oorhangers van Leelavadee Jewelry zijn o.a. verkrijgbaar als:

  • Maansteen oorbellen
  • Black Onyx oorbellen
  • Lapis lazuli oorhangers
  • Maansteen oorknopjes
  • Amethist oorbellen
  • Labradoriet oorhangers
  • oorbellen natuursteen hangers

Daarnaast hebben wij ook zilveren natuursteen oorbellen met Citrien, Morganite, Tugtupite, Rozenkwarts en Aquamarijn. De oorbellen met natuursteen van Leelavadee.nl zijn in verschillende formaten leverbaar van klein tot heel groot.

Combineren met natuursteen oorbellen van Leelavadee

Naast een fraaie collectie oorbellen ingelegd met edelsteen hebben wij ook een groot assortiment natuursteen ringen. Zo kun je de natuursteen oorbellen ook combineren met een ring. Dit geldt ook voor maansteen sieraden. Hoe leuk is het om niet alleen Maansteen oorbellen maar ook een bijpassende maansteen ring te dragen. Bij Leelavadee Jewelry is er keus genoeg als het gaat om edelsteen oorbellen zodat jij altijd een mooie set bij ons online zult vinden.

Voor bij een stijlvolle outfit kies je misschien uit onze Black is Beatutiful collectie de Black Onyx oorbellen. En zoek je iets voor bij je voorjaars- of zomeroutfit dan kies je wellicht voor Turquoise, Larimar of Maansteen. Ook onze Citrien sieraden is echt zo'n categorie die je aan de zomer doet denken. De mega populaire Labradoriet natuursteen is één van onze bestsellers. Deze steen kleurt van afhankelijk van het licht; bruin, groen of blauw. Wie wil daar nou geen oorbellenvan hebben?! Wist je trouwens dat de verschillende natuurstenen ook een werking hebben? Hier vind je er meer informatie over!

Zilveren oorbellen Maansteen

Edelsteen oorbellen online kopen bij Leelavadee Jewelry

Mooie edelsteen zilveren oorbellen tegen een aantrekkelijke prijs koop je natuurlijk bij Leelavadee.nl. Bij ons shop je Fairtrade oorbellen van uitstekende kwaliteit. Al onze edelsteen sieradenzijn handgemaakt en worden door ons zelf persoonlijk uitgezocht zodat jij alleen de mooiste exemplaren bij ons online kunt kopen. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om je aankoop zo snel mogelijk in huis te hebben. Bij Leelavadee.nl zijn we snel! Als jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur binnen is dan wordt je pakket met zorg ingepakt en nog diezelfde door PostNL verzonden. Zo kun jij al een dag later genieten van je sieraden. Ben je toch niet helemaal tevreden met je net gekochte natuursteen oorbellen dan kun je natuurlijk probleemloos ruilen/retourneren. Wij hanteren hiervoor een termijn van 14 dagen.