Bestsellers
Zilveren ketting Robijn
Geboortesteen zilveren ketting
Goldplated geboortesteen ketting
Robijn ketting CocoEen Robijn ketting van Leelavadee Jewelry

Een robijn ketting is een tijdloze ketting. De ketting is al heel veel jaren populair en dit komt mede door de edelsteen die hiervoor gebruikt wordt. De dieprode kleur van de edelsteen wordt ook wel de kleur van de liefde genoemd.  Je kunt bij Leelavadee Jewelry altijd een zilveren ketting met robijn of alleen een hanger vinden die bij je gaat passen. Wij hebben namelijk meerdere soorten en maten, waardoor je altijd kunt mixen en matchen en een ketting gaat krijgen die je jarenlang kunt gaan gebruiken. 

Een robijn ketting is altijd uniek 

Een robijn hanger zilver wordt ook vaak beschouwd als de levenssteen. De stenen zijn voornamelijk terug te vinden in Zuidoost-Azië, Brazilië, Australië en India. Het mijnen ervan is een uniek proces, waarbij er rekening wordt gehouden met de reserves die er te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat de stenen ook niet zomaar opraken en de ketting altijd iets unieks met zich meebrengt. Ondanks de edelsteen zijn de kettingen en hangers altijd aantrekkelijk geprijsd. Bij Leelavadee Jewelry hoef je daarom nooit veel kwijt te zijn voor de ketting. 

Handgemaakte hangers voor iedereen 

De steen wordt altijd met de hand gemaakt, waardoor je een uniek sieraad in handen krijgt. Er wordt veel liefde in gestopt om jou te voorzien van een unieke hanger. Doordat alles handgemaakt is, kan het zijn dat de afmetingen iets afwijken van de aangegeven maten. De robijn ketting hanger kun je altijd combineren met een ketting, maar ook los aanschaffen. Zo bepaal je zelf hoe je jouw edelsteen gaat dragen en welke uitstraling je over wilt brengen op mensen in jouw omgeving. Wanneer je de hanger los aanschaft, kun je er altijd een ketting bij kopen met de juiste lengte en kun je hem nog eenvoudiger dragen. 

Robijn ketting

Combineren met andere sieraden 

Een robijn ketting aanschaffen zorgt ervoor dat je te allen tijde een goede oplossing in handen hebt. Zo kun je hem bijvoorbeeld zelf houden, maar ook als cadeau aan iemand anders geven. Het is namelijk ook de edelsteen die staat voor de sterrenbeelden ram en schorpioen. De ketting met robijn zal daarom ook een unieke betekening hebben voor de ontvanger. Voeg aan de hanger een extra zilveren ketting toe uit het assortiment of combineer de ketting met robijn met andere sieraden met deze edelsteen en je hebt een complete set waar je voor langere tijd van kunt genieten. 

Jouw bestelling snel aan huis geleverd 

Bij Leelavadee Jewelry heb je altijd een grote unieke collectie tot jouw beschikking. Je kunt de robijn ketting eenvoudig online bestellen, waarna deze snel verzonden wordt. Dankzij de ruime verzend- en betaalmogelijkheden kun je in korte tijd een fairtrade sieraad in handen krijgen. Bekijk daarbij ook onze aanbiedingen. Zo ga je een nog lagere prijs in handen krijgen en kun je de meest uiteenlopende combinaties gaan maken met de verschillende sieraden uit het assortiment. Ontdek het daarom zelf en plaats de bestelling. Wij zorgen dan voor de snelle levering van de ketting.