Enkelbandje Bonaire zoetwaterparel wit
Enkelbandje schelpje tiger-eye
Enkelbandje Kalki
Enkelbandje cowrie shell pastel
Enkelbandje zoetwaterparel pastel
Enkelbandje zoetwaterparel blauw-groen
Enkelbandje zoetwaterparel wit
Enkelbandje cowrie schelp
Enkelbandje olifant groen
Enkelbandje olifant turquoise blauw
Enkelbandje olifant zwart
Enkelbandje Rozenkwarts olifant
Enkelbandje Tree of life
Enkelbandje Tree of life
Enkelbandje roze swirly
Enkelbandje schildpad groen
Enkelbandje schildpad wit
Enkelbandje Blue Hawaii
Enkelbandje Bloem
Enkelbandje Color bells
Enkelbandje Golden Elephants
Enkelbandje Blue Boho
Enkelbandje boho bells
Enkelbandje schelp roodGoudkleurige enkelbandjes

Shop hier de mooiste goudkleurige enkelbandjes van Leelavadee Jewelry. Houd je van goudkleurige sieraden dan wil je natuurlijk ook je voetsieraden in diezelfde kleur dragen. Daarom vind je bij Leelavadee.nl een zeer ruime collectie enkelbandjes in de kleur goud. Zo kom je chique voor de dag. Draag je enkelbandje boven een teenslipper, een hippe sneaker of een paar stijlvolle pumps, met enkelbandjes van Leelavadee.nl scoor je altijd.

Groot assortiment goudkleurige enkelbandjes van Leelavadee

Leelavadee.nl is de enkelbandjes specialist van Nederland. Dit geldt ook voor enkelbandjes in de kleur goud. Veel van onze goudkleurige enkelbandjes zijn gecombineerd met wit of turquoise, voor een vrolijke en zomerse look. Ben je een Ibiza liefhebber, kijk dan eens bij de vele Ibiza stijl enkelbandjes in onze webshop. Zo is het enkelbandje Turquoise Ibiza Style een echte bestseller. 

Welke soorten goudkleurige enkelbandjes hebben wij te bieden:

  • Goudkleurige schelp enkelbandjes
  • Ibiza stijl
  • Enkelbandje met bedeltjes
  • Bohemian assortiment
  • Turquoise enkelbandjes

Ga je toch liever voor een zilverkleurig enkelbandje? Geen probleem, ook die vind je bij ons. 

Fairtrade enkelbandjes van Leelavadee Jewelry

Wist je dat wij onze enkelbandjes van goudkleur zelf Fairtrade inkopen?! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat ook de makers van onze mooie enkelbandjes een eerlijk loon verdienen. Om die reden gaan wij zelf ter plaatse en zoeken alle enkelbandjes persoonlijk voor jou uit. Zo dragen we bij aan het welzijn van de mensen in Z.O.Azië. En dat geeft ons een voldaan gevoel, jou toch ook?!

Goudkleurige enkelbandjes

Shop je goudkleurige enkelbandjes online

De mooiste enkelbandjes shop je natuurlijk bij Leelavadee, je koopt dan voordelig een echt handgemaakt product voor een eerlijke prijs. Je enkelbandje wordt altijd mooi voor je ingepakt en je hebt het supersnel in huis. Vandaag voor 16:00 bestellen is morgen al aan huis geleverd door PostNL. Zo kun jij dus al een dag later je Leelavadee enkelbandje aan de wereld showen! Maar mocht je, bij ontvangst van je pakketje, toch nog twijfel hebben dan heb je bij Leelavadee Jewelry 14 dagen de tijd om je koop te overwegen. Wij namelijk pas happy als jij dat ook bent.