New arrivals

 

Nieuw bij Leelavadee Jewelry

Op deze pagina vind je de nieuwste producten van Leelavadee Jewelry. Wil jij weten welke oorbellen, ringen, enkelbandjes, teenringen, armbanden, kettingen, hangers of accessoires er nieuw binnen zijn? Check dan snel de new arrivals pagina, je bent dan altijd op de hoogte van nieuwste sieraden van Leelavadee.nl

 

De laatste sieraden trends online

Natuurlijk proberen wij voor jou de nieuwste trends op sieraden gebied te volgen, zodat jij als eerste de nieuwste en hipste sieraden shopt. Houd de Leelavadee pagina dus goed in de gaten dan ben jij misschien wel die sieraden trendsetter!

Een van die trends waarvoor je echt bij Leelavadee moet zijn is de Boho of Bohemian trend. Bij ons vind je bijvoorbeeld de laatste Boho teenringen, enkelbandjes en natuursteen ringen. Daarnaast zijn schelpjes helemaal HOT, heb jij bijvoorbeeld onze te gekke Cowrie shell ring al gezien?

 

Shop eens wat nieuws

Iedereen kent dat wel, eens in de zoveel tijd wil je gewoon wat nieuwe sieraden scoren. Gaat je zomer outfit de kast in om plaats te maken voor de wintercollectie dan moet je natuurlijk ook je sieraden daarop aanpassen. Voor de winter kiezen we vaak wat meer donkere kleuren en onze Black is Beautiful collectiepast daar helemaal bij. De sieraden uit deze collectie zijn allemaal een combinatie van Black Onyx en zilver, stijlvol en feestelijk voor de donkere maanden.Leuk om voor jezelf te kopen maar ook perfect als kado.