Bestsellers
Zilveren ring Black Onyx Penny
Zilveren ring Black Onyx Yai
Summer Deal -29%
Zilveren ring met Black Onyx steen
Summer Deal -33%
Zilveren Bali style BOHO ring Black Onyx
Zilveren ring Black Onyx Anello
Zilveren Black Onyx ring Martina
Zilveren edelsteen ring piccola Black Onyx
Zilveren Black Onyx ring Persuan
Zilveren ring Bohemian Black Onyx
Zilveren ring Black Onyx Uma
Summer Deal -27%
Zilveren ring Black Onyx Lynn
Zilveren Black Onyx ring Jadha
Zilveren ring met Black Onyx
Summer Deal -43%
Goldplated ring Black Onyx
Summer Deal -21%
Zilveren ring Leaf Black Onyx
Zilveren Black Onyx ring Yndah
Black Onyx ring Thaluti
Black onyx ring Leelavadee
Black Onyx ring Paisley
Zilveren ring Black Onyx Abou
Summer Deal -21%
Zilveren ring Black Onyx 'Jaipur'
Zilveren ring Black Onyx Punjab
Zilveren ring Chloë Black Onyx
Zilveren ring Black Onyx LOVEOnyx ring

Ook zo dol op de Onyx ring? Wij wel en daarom vind je in onze webshop een groot scala aan verschillende ringen met Onyx steen. Een Onyx ring vind je bij Leelavadee Jewelry in verschillende stijlen en soorten. Zo hebben we Black Onyx ringen met zowel grote als kleine steen in verschillende vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ring met black onyx met een ovale steen. Maar ook een druppelvormige onyx steen vind je in onze collectie. Op dit moment bieden wij maar liefst meer dan 20 verschillende modellen. Daar zit er vast één tussen die jij te gek vindt. Hieronder alvast een greep uit de Leelavadee sieraden collectie:

Onyx ring en de werking van de Onyx steen

De Onyx edelsteen kennen we vooral in de kleur zwart maar wist je dat deze edelsteen in verschillende kleuren voorkomt?! Meestal zien we deze steen echter in de kleur zwart. Vooral de Black Onyx ring is erg populair in ons assortiment en niet alleen om de prachtige diepzwarte kleur. Van de Black Onyx edelsteen wordt namelijk gezegd dat het je enorm kan helpen wanneer je emotioneel niet in balans bent. Deze steen zou je kunnen helpen weer rust te vinden en vooral los te laten. Wanneer je in staat bent het verleden los te laten kun je namelijk ook weer verder. Maar naast deze eigenschappen draag je natuurlijk vooral een mooie en stijlvolle sieraden wanneer deze voorzien zijn van deze zwarte steen.

Onyx ring

Black Onyx ring kopen?

Een Black onyx ring koop je natuurlijk bij Leelavadee.nl. Wij zijn namelijk de one-stop edelsteen sieraden webshop van Nederland. In onze ruime collectie black onyx sieraden vind je zeker een ring met onyx steen die bij jou past. Leveren doen we supersnel! Alle bestellingen die op werkdagen vóór 16.00u in ons systeem binnenkomen gaan gegarandeerd dezelfde dag nog met PostNL mee. In 99% van de gevallen heb dus de volgende dag jouw black onyx ring al in huis. Twijfel je nog? Check dan onze reviews op Kiyoh. We scoren maar liefst een 9.6 en 99% van al onze klanten beveelt ons aan, als dat geen vertrouwen geeft!

Black is beautiful bij Leelavadee Jewelry

Heb je een toffe ring met onyx gevonden dan zoek je misschien nog een bijpassende set onyx oorbellen of een mooie onyx hanger. Fijn dat je dan bij Leelavadee direct aan het juiste adres bent. Je hoeft niet verder te zoeken want je vindt het allemaal in onze "Black is Beautiful collectie". Deze collectie pagina staat vol met sieraden in de kleur zwart, met name Black Onyx. Neem dus snel een kijkje en scoor die mooie set zwarte sieraden!