Bestsellers
Armband meter
2 Silicone zilveren stoppers
4 Rubber oorbel stoppers
Verlengstukje voor je zilveren sieraden
4 Zilveren stoppers voor oorbellen
Brillenkoord schelpjes
Leelavadee Zilver poetsdoekje
Ringmeter
€3,95Sieraden accessoires van Leelavadee Jewelry

Bij Leelavade.nl vind je naast de mooiste sieraden ook allerlei andere leuke en nuttige sieraden accessoires. Wat denk je van een verlengstukje voor je sieraden? Dit handige accessoire kan het kettinkje, armbandje of enkelbandje wat voor jou net te kort is verlengen zodat je het wél kunt dragen. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld zilveren en rubber stoppers voor oorbellen. Ben je bang om jouw geliefde oorbellen te verliezen dan zijn de stoppers zeker een aanrader. Je duwt ze aan het einde van je oorbel haakje en verlies is uitgesloten. Ideaal toch deze accessoires en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Accessoires

Met onze ringmeter bestel je altijd de juiste ringmaat

Twijfel je over de juiste ringmaat? Shop dan onze handige ringmeter. Met deze eenvoudige tool zie je direct wat de ringmaat van elke vinger van jouw hand is. Ben je op zoek naar een mooie armband uit onze collectie en wil je zien hoe deze om je pols gaat vallen? Dan hebben we een armbandmeter te koop die je helpt met het bepalen van je polsomtrek. Dat is fijn en bespaart je het onnodig retourneren. Retouren zijn immers kostbaar en ook nog eens belastend voor het milieu.

Houd je sieraden mooi met het Leelavadee zilverpoetsdoekje

Zilveren sieraden worden na verloop van tijd dof en/of zwart. Met het handige poetsdoekje van Leelavadee Jewelry poets je jouw geliefde jewelry in een mum van tijd schoon en shiny. Het zilverpoetsdoekje is dus één van die onmisbare sieraden accessoires die niet mag ontbreken. Bestel het eenvoudig mee met je sieraden en je ziet er altijd op & top verzorgd uit!

Jouw sieraden accessoires snel geleverd

Heb jij je keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een snelle afhandeling van jouw bestelling. Bij Leelavadee.nl hebben wij ruim keus aan betaalmogelijkheden. Zowel onze Nederlandse alsook Belgische en Duitse klanten kunnen betalen op de manier zoals zij dat wensen. Daarnaast gaan alle bestellingen die wij voor 16:00 uur binnen hebben in ons systeem dezelfde dag nog mee met PostNL. In 99% van de gevallen heb je dan de volgende dag jouw Leelavadee accessoires in huis.