Bestsellers
Geweven armbandje / enkelbandje Jondal
Enkelbandje Benirras
Geweven armbandje / enkelbandje Talamanca
Stoffen enkelbandje
Stoffen enkelbandje / vriendschapsbandje
Enkelbandje Pinky
Enkelbandje stof oranje
Enkelbandje Purple
Stoffen bandje Leelavadee
Vriendschapsbandje roze
Stoffen bandje
Stoffen bandje
Stoffen bandje
Stoffen bandje
Stoffen bandje
Gratis kaartje -ik mis je / ik hou van jou-Stoffen enkelbandjes

Mix and match deze hippe Ibiza style stoffen enkelbandjes. Heb jij al zo'n prachtig gekleurd stoffen vriendschapsbandje van Leelavadee Jewelry? Koop er een voor jezelf voor je vriendin, of 2 dezelfde bandjes voor jullie samen! Helemaal leuk als vriendschapsbandje, deze stoffen bandjes die je zowel om je enkel als om je pols kunt dragen. Wil je er helemaal uitspringen kies dan voor een vriendschapsbandje met cowrie schelpje en je bent helemaal trendy dit jaar. Overigens hebben wij ook hele leuke oorbellen, armbandjes en chokers met kauri schelpjes. Ze zijn super leuk om te combineren met één of meer andere enkelbandjes van Leelavadee Jewelry. 

Combineren met enkelbandjes van Leelavadee

Zoek je leuke enkelbandjes om mee te combineren? Kijk dan eens bij de enkelbandjes van stof van Leelavadee Jewelry. Wij hebben heel veel verschillende kleuren beschikbaar en je kunt er naar hartelust mee combineren. Je matcht ze eenvoudig met je andere enkelbandjes maar kunt ze ook net zo makkelijk om je pols wikkelen, draag er 1, 2 of net zoveel als je zelf wilt. Ook leuk om samen met je vriendin(nen) of vriend als vriendschapsbandje te dragen. Je knoopt ze makkelijk om en de vele leuke kleurtjes geven je direct een fleurige en vrolijke uitstraling.

Stoffen enkelbandjes

Online de leukste vriendschapsbandjes kopen

De leukste enkelbandjes van stof shop je natuurlijk online bij Leelavadee Jewelry. Bij ons vind je een ruime collectie aan verschillende stoffen enkelbandjes in vrolijke kleuren. Alle enkelbandjes zijn handgemaakt en worden door ons zelf persoonlijk Fairtrade ingekocht, dit vinden wij belangrijk. Bij Leelavadee zijn we snel, wanneer jij de bestelling op werkdagen voor 16:00 op leelavadee.nl plaatst dan verzenden wij nog diezelfde dag. Zo kun jij de volgende dag al genieten van je nieuwe stof enkelbandje. Wacht dus niet langer en bestel nu die te gekke enkelbandjes online bij Leelavadee Jewelry.