Shop Edelsteen sieraden bij Leelavadee Jewelry

Ben je op zoek naar edelsteen sieraden van goede kwaliteit en wil je graag edelstenen sieraden kopen voor een betaalbare prijs? Check dan snel ons assortiment hier. Leelavadee Jewelry heeft een grote collectie sieraden met edelsteen die wij zelf Fairtrade inkopen in o.a. India, Thailand en Bali. Zo garanderen wij dat onze edelstenen sieraden niet alleen voor jou aantrekkelijk zijn geprijsd maar dat ook de makers  een eerlijke prijs ontvangen voor hun ambacht. Alle ringen met natuursteen en andere sieraden worden met de hand gemaakt van 925 zilver. De gebruikte edelstenen komen o.a. uit India, Nepal, Madagaskar, de Domicaanse republiek en Brazilië. Bij Leelavadee.nl shop je een groot scala aan sieraden met edelsteen, zo verkopen wij o.a.

Wil je andere edelstenen sieraden kopen? Neus dan lekker even rond in onze webshop, het assortiment is erg groot en wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe edelsteen sieraden van zilver.

Edelsteen sieraden

Grote collectie edelsteen sieraden van Leelavadee.nl

Bij ons vind niet alleen de populaire edelstenen zoals Maansteen, Black Onyx en Amethist maar ook de gemstones waar je iets minder van hoort zoals Malachiet, Blue Topaz en Citrien. Al die verschillende natuurstenen hebben wij verwerkt in niet alléén ringen maar ook armbanden, edelsteen hanger, oorbellen en oorknopjes. Het leuke is dat je zo je favoriete edelsteen sieraden zilver lekker kunt combineren en als set kunt kopen. Er is bij Leelavadee.nl keuze uit edelstenensieraden met o.a. de volgende gemstones:

Edelstenen sieraden hebben een betekenis

Sieraden met edelsteen zijn niet alleen mooi maar er wordt ook van gezegd dat ze een werking hebben. Dit is extra fijn omdat je er niet alleen fraaier uitziet met deze sieraden maar je er misschien ook nog beter door gaat voelen.Van sommige stenen wordt bijvoorbeeld gezegd dat je er beter van gaat slapen. Welke edelsteen je dan kiest is natuurlijk helemaal aan jou. Bij ons vind je een groot assortiment van de verschillende stenen verwerkt in zo'n beetje elk edelsteen sieraad wat je maar kunt dragen.

Edelstenen sieraden kopen

Edelsteen sieraden kopen doe je dus hier. Bij Leelavadee shop je makkelijk, vertrouwd en snel je edelsteen sieraden zilver online. Wij verzenden alle edelsteen armbanden, ringen, kettinkjes en oorbellen  die vóór 16.00 door jou besteld zijn dezelfde dag nog. Als PostNL meewerkt heb je de edelsteen sieraden de volgende dag al in huis. En kun jij dus show stelen met prachtige handgemaakte juweeltjes van Leelavadee Jewelry. Dus wacht niet langer en klik op die bestelknop!

Let op, de werking van edelstenen is niet wetenschappelijk bewezen, toepassingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Het is geen vervanging voor medicijngebruik. Neem bij klachten contact op met je arts.