Bestsellers
Maansteen ring Maja  klein
Turquoise ring Emmie
Maansteen oorknopjes Jumea
Vissen ketting
Vissen oorbellen
Amethist oorbellen Kaya
Zilveren Maansteen oorbellen Raisa
Zilveren armband Maansteen Latina
Zilveren Maansteen ring Lexy
Turquoise hanger Yuni
Goldplated ring Grazia Amethist
Goldplated Maansteen ring Geena
Hanger turquoise Alaya
Zilveren oorbellen Maansteen Nimra
Zilveren oorknopjes Maansteen Joia
Amethist ring Uma
Zilveren oorbellen Amethist Avin
Zilveren oorbellen Maansteen Avin
Zilveren hanger maansteen Janina
Oorknopjes Amethist druppel
Zilveren Maansteen ring Jessy
Zilveren Turquoise ring Persuan
Zilveren Maansteen ring Yndah
Maansteen oorknopjes JulaVissen Sterrenbeeld

19 februari tot 20 maart is de periode die past bij het Vissen Sterrenbeeld. Vissen behoren in de astrologie tot het waterelement. Dit sterrenbeeld kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • Intuïtief, de kracht van Vissen
  • Behulpzaamheid, Vissen willen altijd helpen
  • Creativiteit, Vissen staan bekend om hun onbegrensde creatieve vermogen
  • Fantasierijk, De grote fantasie van Vissen versterkt de creativiteit

Welke edelsteen sieraden hier het best bij aansluiten lees je hier.

Welke edelsteen past het best bij het Vissen Sterrenbeeld?

Als drager van het Vissen sterrenbeeld wil je natuurlijk graag weten welke edelsteen er het best past bij jouw sterrenbeeld. Wij hebben er drie voor je uitgezocht die perfect aansluiten, te weten:

  • Maansteen
  • Amethist
  • Turquoise

Bij Leelavadee Jewelry hebben we een uitgebreid assortiment Maansteen sieraden, Amethist sieraden en Turquoise sieraden. In onze webwinkel vind je zonder twijfel een perfecte aanvulling op jouw Vissen sterrenbeeld. Er is keuze uit heel veel verschillende sieraden met Amethist, Turquoise of Maansteen. We zullen op deze pagina verschillende sieraden opties aan je voorleggen.

Vissen Sterrenbeeld

Waarom kiezen voor Vissen Sterrenbeeld sieraden?

Onze Vissen sterrenbeeld sieraden zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een verlengstuk van jouw identiteit. Net zoals de zee diepe mysteries en verborgen schatten herbergt, zo weerspiegelen onze sieraden de diepgang van het Vissen karakter. Van mooie amethist hangers en maansteen armbanden tot edelsteen oorknopjes en ringen met turquoise steen, elk sieraad is met zorg en met de hand gemaakt om de subtiliteiten van het Vissen sterrenbeeld te versterken.

Waar Vissen sterrenbeeld kopen?

Sterrenbeeld sieraden shop je eenvoudig en snel bij Leelavadee Jewelry. In onze webwinkel vind je alle sterrenbeeld edelsteen sieraden bij elkaar en kies je eenvoudig het sterrenbeeld dat bij jou, je geliefde, familielid of viend/vriendin past. Je shopt bij ons niet alleen een zeer ruim assortiment sterrenbeeld sieraden maar weet ook dat je het bij een vertrouwd adres koopt. Onze klanten beoordelen ons met een 9.6 en 99% beveelt ons aan. Betalen kan met de meest gangbare betaalmogelijkheden waaronder, Paypal, iDEAL, Credit card en Klarna achteraf betalen. Ook voor onze klanten buiten Nederland zijn er tal van betaal opties.

Jouw sieraden altijd snel geleverd

Bij Leelavadee Jewelry hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Wij begrijpen maar al te goed dat je graag zo snel mogelijk van je juweeltjes wilt genieten nadat je op de bestelknop hebt geklikt. Daarom gaan op werkdagen alle bestellingen die voor 16:00u in de webwinkel binnenkomen dagelijks met PostNL mee. In de meeste gevallen wordt er de volgeden dag al bezorgd. Heb je vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren. We zijn dagelijks te bereiken via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier op deze website.