Bestsellers
Amethist hanger Tarra
Zilveren Amethist hanger
Zilveren Amethist hanger  Lola
Amethist hanger Lucky
Amethist hanger Zeka
Groene Amethist hanger XiarieAmethist hanger?

Zoek jij een mooie Amethist hanger? Die zul je in de edelsteen webshop van Leelavadee Jewelry zeker vinden. Leelavadee is dé shop voor liefhebbers van fashionable en trendy handgemaakte edelsteen sieraden. Bij ons vind je een grote collectie mooie hangers met de meest populaire natuurstenen waaronder de Amethist. Deze paarse steen is mega populair en is in verschillende vormen bij ons verkrijgbaar als amethist hanger. Je kunt ze bij ons vinden als ronde amethist hanger, een ovale hanger maar ook een langwerpig amethist hanger zilver hebben wij voor jou beschikbaar. Ben je in voor echt iets unieks? Kijk dan ook even in onze unieke sieraden collectie. Hier vind je allemaal unieke sieraden, zo weet je zeker dat jij de enige bent die de show steelt met zo'n Gemstone pendant!

Welke Amethist hangers shop je bij Leelavadee Jewelry

Wij van Leelavadee vinden dat onze klanten iets te kiezen moeten hebben. Daarom zoeken we dagelijks naar nieuwe sieraden om onze collectie uit te breiden. We weten dat veel van onze klanten graag specifieke edelsteen sieraden kiezen. Wij zorgen er daarom voor dat we niet alleen een amethist hanger aan kunnen bieden maar ook bijpassende sieraden met amethist. Zo koop je in onze webwinkel ook een amethist ring, amethist oorbellen, of een armbandje amethist. Je shopt dus je hele sieraden set compleet en dat op één adres. Easy toch?! Je vindt bij Leelavadee.nl verschillende soorten amethist hangers waaronder:

  • ovale Amethyst hanger
  • hanger met Amethist rond
  • langwerpige hanger met amethist
  • hanger met grote amethist
  • kleine hanger met amethist

Amethist hanger

Unieke hanger met betekenis & geboortesteen

Dat Amethist een zuiverende en beschermende werking heeft weten de meeste liefhebbers van deze steen maar al te goed. Daarnaast is de Amethyst edelsteen de geboortesteen van de maand Februari. Super leuk dus om cadeau te krijgen of te geven wanneer jij of iemand anders die je liefhebt jarig is. Specifiek op zoek naar meer geboortesteen sieraden? Ook die zijn in onze webshop in grote getale aanwezig! Ja met een zo'n bijzondere hanger doe je dus een goede koop, dat is nu wel duidelijk. Heb jij inmiddels jouw favoriet gevonden in onze winkel? Klik dan snel op de bestelknop en wij van Leelavadee doen de rest. We pakken het mooi in & verzenden super snel. Twijfel dus niet langer en join the Leelavade Jewelry club!