Sieraden van Leelavadee Jewelry

Ben je op zoek naar te gekke hippe fair-trade sieraden in een eigentijdse of Bohemian stijl. Of zoek je een 925 zilveren ring met of zonder natuursteen of misschien wel sieraden met een minimalistische design? Check dan snel de sieraden van Leelavadee Jewelry.

Wij hebben een groot assortiment sieraden die we zelf met passie uitzoeken bij kleine familiebedrijven in Zuid Oost Azië. Op die manier kunnen we garanderen dat ons assortiment enkel uit fair-trade sieraden bestaat, en dat deze onder de juiste omstandigheden vervaardigd zijn. Door onze rechtstreekse inkoop weet je zeker dat het geld bij de juiste mensen terechtkomt. Leelavadee Jewelry is dé webshop waar je de mooiste sieraden en laatste trends online koopt. Sieraden van Leelavadee Jewelry zijn er voor iedereen. Onze sieraden zijn betaalbaar, hip, eigentijds, stijlvol en bovendien met een geweldige service en super snel bezorgd. Ons motto is: jij blij, wij blij, Let’s celebrate life! 

Ons assortiment

Het assortiment van Leelavadee Jewelry is ruim zodat je lekker veel keus hebt en onze webshop een one-stop-shop is. Wij hebben niet alleen een enorm assortiment enkelbandjes maar ook als het gaat om een mooie zilveren ring,  armbanden, kettingen, hangers, ear cuff zilver en teenringen kun je jezelf bij ons helemaal uitleven. Zoek je leuke piercings? Ook die kun je bij ons vinden. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe sieraden en natuurlijk volgen wij de sieraden trends op de voet.

Op deze pagina kun je kiezen voor de categorie sieraden waar jij in geïnteresseerd bent. Zoals bijvoorbeeld onze Edelsteen sieraden. Deze categorie is zeer uitgebreid, je vindt er een enorm aanbod aan ringen, hangers, armbanden en allemaal ingelegd met echte edelsteen. Naast het assortiment edelsteen sieraden hebben wij ook veel zilveren sieraden zonder steen. Het gaan dan om sieraden van 925 zilver in verschillende stijlen en soorten. Zo is er een collectie met populaire Bali Style sieraden, van oorbel tot armband allemaal in mooi bewerkt zilver in de specifieke stijl die we van Bali kennen. Houd je van de Bohemian stijl?! Dan is onze BoHo Love collectie wellicht iets voor jou. Dit zijn sieraden vaak in bijzondere vormen of passende bij een bepaalde levensstijl. Je moet dan denken aan Ohm sieraden of Flower of Life & Tree of Life sieraden.

Shop maar eens lekker rond op Leelavadee.nl, je vindt er vast iets moois van jouw smaak. En heb je vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op, we helpen je graag!