Bestsellers
Armband Labradoriet Dolores
Zilveren Labradoriet armband Bahalia
Armband Labradoriet Lorena
Armband Labradoriet Janet
Zilveren armband Labradoriet Latoya
Labradoriet armband Thian
Labradoriet armband Vanida
Armbandje Labradoriet druppelArmband Labradoriet kopen?

De Labradoriet edelsteen is prachtig qua kleuren en als echte liefhebber van edelstenen sieraden mag een armband Labradoriet in jouw collectie zeker niet ontbreken. Zoals gezegd is de labradoriet natuursteen heel bijzonder door het scala aan kleuren wat onder invloed van lichtinval tevoorschijn komt. Voordeel van de vele kleuren is ook dat een labradoriet armband zilver vaak goed te matchen is met jouw outfit. Labradoriet kleurt namelijk afhankelijk van het licht o.a. bruin, blauw, groen en goud, echt heel bijzonder. Ja, je kunt best zeggen dat een armband met Labradoriet een echte blikvanger is. Bij Leelavadee Jewelry vind je een ruim assortiment armbanden met Labradoriet. Zo verkopen wij o.a. de volgende soorten armband met Labradoriet:

  • edelsteen armband Labradoriet
  • zilveren armbandje Labradoriet
  • handgeknoopt armbandje met druppelvormig Labradoriet edelsteentje
  • zilveren armbandje met labradoriet kraaltjes

Armband Labradoriet met betekenis

Wat veel mensen niet weten is dat er aan edelstenen zoals Labradoriet een betekenis en werking wordt toegekend. Eigenschappen die bijvoorbeeld bij een armband met labradoriet horen zijn dat er een beschermende werking vanuit gaat. Labradoriet edelsteen zou een zeer helende werking hebben en je ook kunnen helpen wanneer je niet zo goed slaapt. Ook kan een labradoriet armband zilver een positieve uitwerking hebben op je organen zoals bijvoorbeeld de maag. Wil je dus niet alleen een mooi edelsteen sieraad dragen maar ook nog bijdragen aan een beter welzijn, dan is kiezen voor deze steen zeker een goede zet.

Wil je jouw armband combineren met andere labradoriet sieraden? Kijk dan ook even bij onze collectie labradoriet oorbellen. Hier vind je oorbelletjes in in verschillende stijlen en vormen maar altijd met echte labradoriet edelsteen. Leelavadee heeft een enorme collectie oorbellen met labradoriet in haar assortiment, daar zit ongetwijfeld ook een matchend paar voor jou tussen. Maak het af met een labradoriet ring en je fashionable sieradenset is helemaal compleet. Ideaal je hoeft er de deur niet voor uit om de mooiste sieraden met labradoriet te scoren.

Armband Labradoriet

Armband Labradoriet kopen bij Leelavadee

Bij Leelavadee Jewelry zit je goed als je een mooie Labradoriet armband wil kopen. Of het nu gaat om een labradoriet armbandje met kleine edelsteentjes of wat grotere, je vindt zeker de labradoriet armband zilver van jouw keuze. En als je dan uiteindelijk op die winkelwagen button hebt geklikt, zorgen wij voor een snelle afhandeling van jouw bestelling. Iedere Leelavadee bestelling die voor 4 uur 's middags bij ons binnenkomt wordt dezelfde dag verzonden met PostNL. Zo kun jij een dag later al genieten van je zilveren armband labradoriet. En ben je toch niet helemaal tevreden dan is dat geen enkel probleem. Bij Leelavadee zijn we pas tevreden als onze klanten 100% happy zijn dus ruilen en retourneren kan altijd.