Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet LaLuna
Sale -22%
Labradoriet ring Roxy
€31,16
€39,95
Sale -22%
Zilveren Labradoriet ring Gisela
Sale -22%
Zilveren Labradoriet ring Anello XL
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Persuan
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Abou
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Jane
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Abha
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet  Maxima
Sale -22%
Edelsteen ring piccola Labradoriet
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Putu
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Solitaire
Sale -22%
Zilveren ring  Labradoriet  Manisha
Sale -22%
Zilveren ring double Labradoriet
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Louisa
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Lily
Sale -22%
Labradoriet ring Anello
€54,56
€69,95
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Flower Power
Sale -22%
Bali ring Labradoriet
€35,06
€44,95
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet Seela
Sale -22%
Labradoriet ring Minai
€46,76
€59,95
Sale -22%
Zilveren Labradoriet ring Penny
Sale -22%
Labradoriet ring Manuela
€31,16
€39,95
Sale -22%
Zilveren ring Labradoriet StarLabradoriet ring van Leelavadee

De mooiste Labradoriet ring koop je eenvoudig online bij Leelavadee Jewelry. Wij hebben een ruim assortiment van deze bijzondere edelsteen ringen verkrijgbaar in onze webshop. Of het nu gaat om een kleine of grote labradoriet ring, je vindt de ring van je dromen zeker in onze shop. Leelavadee Jewelry is specialist als het gaat om handgemaakte ringen met edelsteen. En wij zijn groot fan van deze bijzondere edelsteen. Dat is de reden waarom je een ring labradoriet in alle stijlen en formaten bij ons kunt vinden. Om je een idee te geven is hier een opsomming van hetgeen wij te bieden hebben daar waar het gaat om een ring met labradoriet.

  • ring labradoriet groot
  • ring met labradoriet steen Anello
  • zilveren ring Labradoriet Flower Power
  • Bewerkte Bali style ring Labradoriet
  • facet geslepen labradoriet ring

Labradoriet ring met betekenis

Labradoriet wordt veelal gezien als de mooiste en spannendste edelsteen die er bestaat. Dit komt door de bijzondere kleuren die deze edelsteen aan kan nemen. De steen kleurt van grijs, geel, groen naar blauw, afhankelijk van de lichtinval op de steen. De labradoriet edelsteen haalt verborgen krachten in je naar boven. Van de steen wordt gezegd dat deze in staat is verzwakte plekken door medicijn, drank of drugsgebruik te helen. Het dragen van een labradoriet ring geeft rust en verdieping. De labradoriet steen wordt ook wel de ultieme beschermsteen genoemd.

Labradoriet ring

Labradoriet ring kopen bij Leelavadee Jewelry

Leelavadee Jewelry is het one-stop shop adres voor labradoriet sieraden. Bij ons shop je de mooiste ringen, edelsteen oorbellen, armbandjes en ook een te gekke labradoriet hanger zilver is in ons ruime assortiment aanwezig. Al onze labradoriet ringen zijn handgemaakt en op voorraad in ons magazijn in Nederland. Leveren doen we snel en correct. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde dag nog door PostNL opgehaald voor verzending. Zodoende heb jij in de meeste gevallen jouw labradoriet ring de volgende dag al om je vinger. En ben je toch niet helemaal tevreden dan is ruilen geen probleem. Voor ons is het pas goed wanneer jij helemaal 100% happy bent met onze sieraden en service. 99% van onze klanten beveelt ons aan en daar zijn we super trots op! Neem dus snel een kijkje in onze collectie. En heb je vragen? Laat het ons vooral weten, we helpen je graag!