Zilveren Turquoise ring Persuan
Ring met Turquoise steen Ghale
Zilveren ring Turquoise Elle
Turquoise ring  Jaira
Zilveren ring Turquoise Chiara
Zilveren Boho ring Indira Turquoise
Zilveren ring Lotus skyblue
Turquoise  ring Anello Blu
Zilveren ring Turquoise Antira
Sale -19%
Zilveren ring met Turquoise steen
Sale -33%
Zilveren Bali style BOHO ring Turquoise
Zilveren ring Turquoise Love
Sale -35%
Zilveren ring Bali style turquoise
Turquoise ring
Zilveren Angelwings ring turquoise
Zilveren ring Turquoise natuursteenRing met Turquoise steen

In de webshop van Leelavadee Jewelry shop je een ring met turquoise steen van de mooiste kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment ringen met turquoise steen, zowel in klein als groot formaat. Bij Leelavadee shop je dus relaxed vanuit je eigen huis een mooie zilveren ring met Turquoise steen. Turquoise komt voor in veel verschillende blauw/groen tinten. Sommige van deze fraaie edelstenen zijn egaal blauw, andere hebben bruine vlekjes. In onze collectie vind je een ring met turquoise steen zoals jij het wenst. De Turquoise edelsteen kan dus in een verscheidenheid voorkomen en dat is goed om te weten voordat je een turquoise steen ring koopt. Ben jij iemand die een steen met een specifieke uitstraling wil hebben? Vraag ons dan vooraf of we jou een foto van de beschikbare turquoise ringen kunnen sturen. Dat voorkomt teleurstelling en het onnodig heen en weer sturen van de ringen.

Soorten Ring met Turquoise steen van Leelavadee Jewelry

Bij Leelavadee vinden we dat je als klant ruim keus moet hebben. Smaken verschillen en daarom houdt de één van een Boho stijl zilveren ring met turquoise steen en iemand anders van een meer bescheiden formaat turquoise steen ring. Bij het samenstellen van ons assortiment edelsteen ringen houden wij hier rekening mee zodat wanneer jij een turquoise ring wilt kopen lekker veel keus hebt. Onze collectie ringen met turquoise steen wordt ook nog eens regelmatig aangevuld zodat je jouw collectie naar eigen smaak uit kunt breiden. Momenteel hebben we keuze uit o.a. de volgende turquoise ringen:

  • Zilveren ring met Turquoise steen Elle
  • Turquoise steen ring Jaira
  • Ring met turquoise steen Indira
  • Zilveren ring met Turquoise steen Anello
  • Ring met Turquoise steen Love

Turquoise ring kopen bij Leelavadee Jewelry

Ben je al een tijdje aan het zoeken naar een mooie echte turquoise ring? Zoek dan niet verder en sla je slag bij Leelavadee.nl. Bij ons shop je namelijk handgemaakte en Fairtrade ringen met echte edelsteen. Wij van Leelavadee hebben direct contact met onze leveranciers en vinden het belangrijk dat de makers van onze sieraden een eerlijke prijs krijgen voor hun vakwerk. Wij leveren direct uit ons magazijn in Nederland zonder tussenkomst van derden. Zo heb jij je turquoise ring super snel in huis. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00u bij ons binnenkomen worden diezelfde dag nog verzonden door PostNL. Dus wil je een turquoise ring kopen dan zit je bij Leelavadee Jewelry helemaal goed. 99% van onze klanten beveelt ons aan en zij beoordelen ons met een prachtige 9.6. Daar zijn we super trots op. Klik dus op die bestelknop en geniet heel snel al van een prachtige ring met turquoise steen!

Ring met Turquoise steen