Sale -20%
Zilveren ring spinning Schildpad
Sale -20%
Zilveren ring Elephant
€29,56
€36,95
Sale -20%
Teenring / vingertop ring ELEPHANT
Sale -20%
Zilveren ring Olifant
€31,96
€39,95
Sale -20%
Zilveren ring 2 Elephants
€27,96
€34,95
Sale -20%
Zilveren spinning ring Olifant
Sale -20%
Zilveren Boho ring Flower of life
Sale -20%
Zilveren ring Tree of life
Sale -20%
Zilveren ring Green amethist tree of life
Sale -20%
Zilveren ring Citrien tree of life
Sale -20%
Zilveren ring Amethist tree of life
Sale -20%
Zilveren ring Spinning OHM
Sale -20%
Teenring / vingertop ring schildpad
Sale -20%
Zilveren ring Three Butterflies
Sale -20%
Zilveren ring Hamsahand Halina
Sale -20%
Zilveren ring Hamsahand Chakiya
Sale -20%
Zilveren spinning ring schildpad StoffelSpirituele ring

Zoek jij een spirituele ring? Kijk dan snel in onze categorie spirituele ringen. Bij Leelavadee Jewelry vind je een enorm assortiment ringen van 925 zilver. Onze collectie is onderverdeeld in ringen met natuursteen en ringen zonder steen. In de laatste categorie zul je gegarandeerd een spirituele ring die bij jou past vinden. Het mooie aan spirituele sieraden is dat je niet alleen een mooi sieraad draagt maar dat dit sieraad tegelijkertijd een betekenis heeft.

Welke spirituele ring kies jij?

In je zoektocht nar de ring met betekenis die bij jou past kun jij misschien wel wat hulp gebruiken. Bij Leelavadee Jewelry zijn we je graag van dienst en daarom hebben we een overzicht gemaakt:

  • Olifant ring: een symbool van kracht en wijsheid, kan voor geluk zorgen.
  • Flower of Life ring: symboliseert de levenscycles.
  • Ohm ring: oerklank of mantra die staat voor het begin van de schepping.
  • zilveren schildpad ring: de schildpad staat voor vrede en moeder aarde.
  • Vlinder ring: de vlinder staat voor transformatie in het leven.

Spirituele ring

Een spirituele ring kopen

Zoek niet verder en koop jouw spirituele ring bij Leelavadee Jewelry. Bij ons koop je een aantrekkelijk geprijsde ring van 925 zilver met de betekenis die jij zoekt. Daarnaast combineer je deze ring met betekenis eenvoudig met onze andere sieraden met betekenis. Wij hebben een ruim assortiment wat we zelf persoonlijk uitzoeken bij leveranciers die handwerk leveren. Hoe leuk is het om jouw ring te combineren met een spirituele ketting of een armband met betekenis. Bij Leelavadee Jewelry vind jet het allemaal onder één online dak. Onze collectie wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe betekenisvolle sieraden. Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste hippe items en leuke acties. Bij Leelavadee zorgen we voor een snelle en correcte levering van de door jou uitgezochte spirituele ring. Vandaag voor 16:00 bestelt is in 99% van de gevallen de volgende dag al in huis. Toch niet helemaal happy, laat het ons vooral direct weten en wij zorgen voor een passende oplossing. We zijn bereikbaar via mail, Whatsapp, telefoon en het contactformulier. We reageren snel en in iedere geval binnen 24 uur!